MasterChef Türkiye 40. bölüm izle

MasterChef Türkiye 40. bölüm izle
MasterChef Türkiye 40. bölüm izle; Yarışma programının yeni bölümünü HD ve tek parça olarak izlemek için aşağıda yer alan yazıya göz atın.

MasterChef Türkiye 40. bölüm izle; MasterChef Türkiye yarışması bu akşam yani 29 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20:00'da 40. bölüm ile ekrana gelecek. Tüm Türkiye'de heyecan içerisinde takip edilen yarışma programının her bölümünde heyecan artıyor. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölüm yarışmacıları ve izleyicileri özel bir sürpriz bekliyor. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu gibi şeflerin jüri üyesi olarak bulunduğu MasterChef Türkiye yarışması büyük bir fenomene dönüşmüş durumda. Yayınlanan her bölüm milyonlarca izleyici tarafından soluksuz bir şekilde takip ediliyor. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölüm de herkes tarafından izlenecek. İzleyiciler yeni bölümü nereden izleyebileceğini merak ediyor. Yeni bölüm HD ve tek parça olarak nasıl izlenir? MasterChef Türkiye yarışmasının bu akşam ekrana gelen 40. bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef Türkiye 40. bölüm izle

MasterChef Türkiye'nin 29 Ağustos Cumartesi akşamı ekrana gelecek 40. bölümünde bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle özel bir süpriz yapılacak. Yarışmanın yeni bölümü Büyük Taaruz'un başlatıldığı, sevk ve idare edildiği Afyon'da yapılacak. Yarışmacılar açık havada dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelecek. Kırmızı takım kendinden emin bir şekilde dokunulmazlık oyununa çıkacak. Haftayı 3'te 3 ile kapatmak için ellerinden geleni yapacaklar. Öte yandan Mavi takım ise bu haftayı bir oyun kazanarak noktalamak istiyor. Bunu yapabilmek için bu oyunda en iyi tabağı çıkarmak zorundalar. Yarışmacıların hangi yemeği yapacağı ise merak konusu. Şeflerden gelen istek doğrultusunda yarışmacılar Afyon'un önemli bir lezzetini yapacaklar.

MasterChef yarışması dünyadaki dört bir yanda büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Yarışma programı Türkiye versiyonuyla 4 sezondur ekranlarda yer alıyor. Show TV ekranlarında başlayan ancak orada pek tutmayan yarışma programı geçtiğimiz yıllarda TV8'de tekrar başladı. Ve bu kanalda 3 yıldır heyecanla izleniyor.

MasterChef Türkiye 2020 yarışmacıları

Serhat Doğramacı
Duygu Acarsoy
Özgül Çoşar
Emir Elidemir
Ayyüce Kamit
Furkan Yalçın
Esra Tokelli
Barbaros Yoloğlu
Tanya Kilitkayalı
Berk İlter
Eray Aksungur
Celal Sarıgül
Ebru Has
Gülşah Suna
Uğur Yılmaz

29-08-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler