Menajerimi Ara’ya sürpriz konuk!

Menajerimi Ara’ya sürpriz konuk!
Ünlülerin pırıltılı dünyasına hayranlık duyanların ibretle ve heyecanla izlediği Menajerimi Ara dizisine sürpriz konuk katıldı. Hem de diziyi yöneten usta isim!

Ünlülerin pırıltılı dünyasına hayranlık duyanların ibretle ve heyecanla izlediği Menajerimi Ara dizisine sürpriz konuk katıldı. Ay Yapım imzalı Star Tv dizisi Menajerimi Ara, Call My Agent adlı dizisinden uyarlanıyor. Format gereği asıl kadronun dışında birçok ünlü isim tek bölüm olarak kadroya ekleniyor. 2. Bölümü heyecanla beklenen menajerimi Ara dizisine dizi sektörünün çok önemli bir ismi dahil oldu. Dizi severler diziye konuk oyuncu olarak katılan bu ünlü ismi merak ediyor. İşte detaylar

Menajerimi Ara’ya sürpriz konuk!

Birbirinden usta oyuncuların görev yaptığı Menajerimi Ara dizisinin ikinci bölümüne dizinin yönetmeni Ali Bilgin katıldı. Senaryosunu Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu’nun yazdığı dizide Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deni Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi usta oyuncular görev yapıyor. Format gereği dizinin her bölümüne dizi sektörünün önemli isimleri dahil oluyor. Konuk oyuncu olarak bu hafta dizinin yönetmeni Ali Bilgin katılacak.

Dizi hayranları şok olacak!

Dünyada milyonlar tarafından izlenen ‘Call My Agent’ın ilk uyarlaması ‘Menajerimi Ara’, bir Ay Yapım programı olarak geçen hafta Star TV’de ekrana geldi ve reytingleri salladı. Dışardan bakanlara çok ışıltılı ve parıltılı gelen ekran dünyasının gerçek yüzünü, çetin ve kahkaha dolu yönünü izleyicilerle buluşturan dizinin yönetmeni Ali Bilgin, kendi kimliğiyle bir bölüm için kamera karşısına geçti.

Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’, ilk bölümde güzel oyuncu Tuba Büyüküstün’ü Hollywood macerasıyla ağırlamış ve gün birincisi olmuştu. Nükhet Duru’dan Çağatay Ulusoy’a, Gökçe Bahadır’dan ünlü youtuberlara pek çok ismi konuk edecek olan Menajerimi Ara’da bu sefer diziyi yöneten Ali Bilgin konuk oyuncu olarak yer alacak.

Yönetmenlik macerasını canlandıracak!

Dizini  yönetmeni Ali Bilgin, bu hafta ekrana gelecek 2. Bölümde Nükhet Duru ve Nebahat Çehre'nin rol almak için birbirleriyle mücadele ettiği bir filmin yönetmeni olarak verdiği mücadeleyi ve kendisini oynayacak. Kamera karşısına geçen Ali Bilgin, dizi oyuncuları tarafından oldukça beğenildi. Ali Bilgin’in performansını izlemek ve değerlendirmek için 1 Eylül Salı akşamı saat 20.00’de Star Tv ekranlarında.

Ali Bilgin Kimdir?

1981 İzmir doğumlu genç yönetmen, Ege Üniversitesi Sinema Televizyon bölümü mezunudur, sektöre  "Arka Sıradakiler" dizisinde oyuncu olarak başlayan Ali Bilgin, sonraki yıllarda aynı dizide yönetmen olarak çalıştı. İlk yönettiği yapım romantik dram türündeki "Delibal" filmi oldu. "Medcezir" dizisiyle “En İyi Yönetmen” kategorisinde “Altın Kelebek Ödülü”nü aldı. Yönetmenliğini yaptığı Medcezir dizisindeki Sedef karakterini oynayan Defne Kayalar ile evlidir. Tecrübeli yönetmen halen Star ekranlarında devam eden Menajerimi Ara adlı dizinin yönetmenliğini yapıyor.

28-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar