MasterChef Türkiye 55. bölüm izle

MasterChef Türkiye 55. bölüm izle
MasterChef Türkiye 55. bölüm izle; Yeni bölüm herkes tarafından merakla bekleniyor. Son bölümü HD ve tek parça izlemek için detaylar.

MasterChef Türkiye 55. bölüm izle; TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye, 15 Eylül Salı akşamı da kaldığı yerden devam ediyor. Bir önceki akşam yayınlanan bölüm yeni haftanın kaptanlarını öğrenmiştik. Emir, Serhat, Esra, Özgül, Duygu, Celal ve Uğur'dan oluşan Mavi takımın kaptanı Furkan olurken, Barbaros, Berker, Tanya, Ayyüce, Sefa, Ebru ve Eray'dan oluşan Kırmızı takımın kaptanı Selin olmuştu. Kırmızı ve Mavi takım, haftanın ilk dokunulmazlık oyununda birbirlerine rakip olacaklar. İki takımdaki yarışmacıların da kaderi yine dokunulmazlık oyununda çizilecek. Yeni bölüm ayrıca özel bir konuk ile de ekrana gelecek. MasterChef Türkiye yarışmasının bu akşam ekrana gelecek 55. bölümünü HD ve tek parça olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef Türkiye 55. bölüm izle

Herkes tarafından büyük bir heyecanla takip edilen MasterChef Türkiye, bu akşam yine oldukça önemli bir bölüm ile ekrana geliyor. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu gibi şefleri jüri üyesi olarak izlediğimiz MasterChef Türkiye'de yine bir dokunulmazlık oyununa şahit olacağız. Kırmızı ve mavi takım oyunu kazanmak için elinden gelenin en iyisini yapacak. Elenmek istemeyen yarışmacılar eleme potasına çıkmamak için bu oyunda iyi bir performans sergilemek zorunda olduklarının farkındalar. Bu nedenle oldukça rekabetli bir dokunulmazlık oyunu bizleri bekliyor. Dokunulmazlık heyecanı yaşayacağımız MasterChef Türkiye 55. bölüm bu akşam saat 20:00'da TV8'den ekrana gelecek.

MasterChef Türkiye 2020 yarışmacıları

16 yarışmacıyla başlayan MasterChef Türkiye, elenen ve yarışmaya sonradan dahil olan yarışmacılarıyla yoluna devam ediyor. Tüm yarışmacılar yarışmada yer aldığı için kendilerini çok şanslı hissetseler de daha ilerisini hedefliyorlar. Ancak her hafta bir yarışmacı elenmek ve yerlerine yeni isimler dahil olmak zorunda. Geçtiğimiz gün yaşanan günü hemen ardından yeni haftaya merhaba dedik ancak yeni hafta da zorlu bir dokunulmazlık oyunuyla başlıyor. Yarışmada yoluna devam eden yarışmacılar şunlar;

Serhat Doğramacı

Duygu Acarsoy

Özgül Çoşar

Emir Elidemir

Ayyüce Kamit

Furkan Yalçın

Esra Tokelli

Barbaros Yoloğlu

Tanya Kilitkayalı

Eray Aksungur

Celal Sarıgül

Ebru Has

Uğur Yılmaz

Berker Başmanav

Selin Aydın

 

15-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler