MasterChef Türkiye 57. bölüm izle

MasterChef Türkiye 57. bölüm izle
MasterChef Türkiye 57. bölüm izle! Çok sevilen yarışma programının 17 Eylül Perşembe akşamı ekrana gelen yeni bölümünü HD ve tek parça olarak izlemek için detaylar.

MasterChef Türkiye 57. bölüm izle! MasterChef Türkiye yarışması bu akşam saat 20:00'da TV8'den ekrana gelecek. Yeni bölüm HD ve tek parça olarak bu adres üzerinden izlenebilecek. Yine herkesi oldukça heyecanlandıracak bir bölüm izleyeceğiz. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu gibi isimleri jüri üyesi koltuğunda izlediğimiz yarışma dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. Milyonlarca izleyici yine yeni bölümü izleyebilmek için ekran başına geçecek. Ayrıca pek çok internet kullanıcısı da yeni bölümü internet üzerinden izleyebilmek için bilgisayar başında olacak. İzleyiciler bu akşam ekranda olacak yeni bölümü izleyebilecekleri bir internet adresi arıyor. Bu sayfa üzerinden yeni bölümü HD ve tek parça olarak izleme imkanına sahipsiniz. MasterChef Türkiye yeni bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef Türkiye 57. bölüm izle

Her bölümü milyonlarca izleyici tarafından izlenen ve reyting rekorları kıran yarışma programı MasterChef Türkiye, bu akşam ekrana gelecek olan bölümüyle yine herkesin televizyonuna konuk olacak. MasterChef Türkiye yarışması ekrana gelen her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor, yarışmacıların hayranları hop oturup hop kalkıyor. Tüm yarışmacıların sosyal medyada geniş hayran kitleleri var. Bu hayran kitleleri yine ekran başında heyecanlı bir şekilde yeni bölümü takip edecek. Siz de yeni bölümü izleyeceğiniz bir internet sitesi arıyorsanız doğru adrese geldiniz. Az önce yazının yukarısında sizlerle paylaştığımız bağlantıya tıklayarak yeni bölümü HD ve tek parça olarak izleyebileceğiniz bir internet adresine gidebilirsiniz. Tüm bunların yanında heyecanla izlemekte olduğunuz MasterChef Türkiye yarışmasıyla ilgili tüm yeni haberlerlere ve bilgilere de canlitv.com'un blog sayfasından kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

MasterChef Türkiye 2020 yarışmacıları

MasterChef Türkiye'de yarışmaya sonradan dahil olan yarışmacılarla birlikte 15 kişi yoluna devam ediyor. Tüm yarışmacıların tek bir hedefi var, o da yarışmayı kazanarak bu sezonun MasterChef'i olmak. İşte MasterChef Türkiye'de yarışmakta olan tüm yarışmacılar;

Serhat Doğramacı

Duygu Acarsoy

Özgül Çoşar

Emir Elidemir

Ayyüce Kamit

Furkan Yalçın

Esra Tokelli

Barbaros Yoloğlu

Tanya Kilitkayalı

Eray Aksungur

Celal Sarıgül

Ebru Has

Uğur Yılmaz

Berker Başmanav

Selin Aydın

17-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler