Reynmen test sonucunu paylaştı: İğrenç hissediyorum

Reynmen test sonucunu paylaştı: İğrenç hissediyorum
Zengin fakir, ünlü sıradan kimseyi ayırt etmeden pençesine alan corona bir kez daha gündemde. Reynmen lakaplı ünlü fenomen Yusuf Aktaş’ın paylaşımı hayranlarını korkuttu.

Dünyayı kasıp kavuran küresel salgın corona virüs gündem olmaya devam ediyor. Zengin fakir, ünlü sıradan kimseyi ayırt etmeden pençesine alıyor. Çoğu zaman tanınmış biri bu hastalığa yakalanıyor ve dikkatler bir kez daha coronaya çevriliyor. İşte böyle bir durum daha yaşandı ve Reynmen lakaplı ünlü fenomen Yusuf Aktaş’ın paylaşımı hayranlarını korkuttu. Test sonucunu paylaşan ünlü rapçi kendini iğrenç hissettiğini söyleyerek herkesi korkuttu. Şimdi detaylar.

Reynmen test sonucunu paylaştı: İğrenç hissediyorum!

Yaklaşık 10 aydır dünyayı kasıp kavuran corona virüs hayatımızı alt üst etmeyi sürdürüyor. Gün geçmiyor ki ünlü birinin coranaya yakalandığını duymayalım. The Rock, Fatih Terim, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ömer Döngeloğlu, Sağlık Bakanı Matt Hancock, Hatipoğlu, Veliaht Prens Charles gibi ünlülerin arasına Reynmen de dahil oldu. Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, İnstagram hesabından corona virüse yakalandığını şu paylaşımla duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında temasa geçtiği herkesin test yaptırmasını isteyen ünlü rapçi uyarılarda bulundu.  Reynmen’in uyarılarını aynen paylaşıyoruz. "Hasta gibiyim ama değil gibiyim. İlginç bir şey. Evdeyim, karantinadayım. Hiçbir yere çıkmıyorum. Kimseyle temas etmiyorum. Bu zamana kadar temas ettiğim herkesi de uyardım. Gidip testlerini yaptırsınlar. Sonuç olarak ben de bunu birinden kaptım, içimde üretmedim. Herkes dikkat etsin."

Nasıl yakalandığını Müslüm Gürses şarkısıyla duyurdu! 

Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, corona virüs salgını noktasında farkındalık oluşturmak ve panik yapmadan tedbirlere uymak için ilginç bir yöntem denedi. Salgın hastalığa yakalandığını Müslüm Gürses’in "Hoş geldin" şarkısıyla duyuran Aktaş’ın paylaşımı sevenlerini çok şaşırttı. 

Reynmen Kimdir?

1995 İstanbul doğumlu Aktaş, Cem Yılmaz’ın akrabasıdır. Bir video paylaşım uygulamasıyla çektiği videolar ile şöhreti yakaladı. 2019 yılında "Derdim Olsun" şarkısı ile müzik dünyasında bir anda fenomen olan Reynmen, albümünün devamı olan “Ela" adlı parçasıyla Türkiye’nin en çok izlenen klibi yayınladı. Houze İstanbul isimli müzik şirketini kuran Reynmen, son EP'si RnBesk'i de bu müzik şirketi üzerinden yayımladı. EP'deki parçalardan "Hevesim Yok", "Yoksun Başımda", "Radyoda Neşet" ve "Dolunay" klipsiz olarak, "Leila" adlı parçasını ise video klipli olarak piyasaya sürdü. "Hayal Mi Gerçek" adlı filmle oyunculuğa göz kırpan Yusuf Aktaş oyunculuk yeteneğini de gösterdi.

Kazandığı Ödüller

2019-Fizy Müzik Ödülleri

Pantene Altın Kelebek Ödülü

16-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar