MasterChef Türkiye 59. bölüm izle

MasterChef Türkiye 59. bölüm izle
MasterChef Türkiye 59. bölüm izle; MasterChef Türkiye yeni bölüm full HD ve tek parça olarak izlemek için tüm detaylar sizlerle.

MasterChef Türkiye 59. bölüm izle; MasterChef Türkiye'nin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde bir isim yarışmaya veda edecek. 20 Eylül Pazar akşamı saat 20:00'da başlayacak son bölüm büyük bir heyecanın yaşanmasına sebep olacak. Yeni bölümü internet üzerinden full HD ve tek parça olarak izlemek mümkün. Herkesin yeni bölümünü iple çektiği MasterChef Türkiye, eleme oyunuyla yine milyonlarca izleyiciyi ekran başına geçirecek. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya gibi şeflerin jüri üyeliğinde ve 15 yarışmacının katılımıyla ekrana gelen MasterChef Türkiye'de bu akşam neler yaşanacağı milyonlarca izleyici tarafından merak ediliyor. Siz de yeni bölümü merak ediyorsanız kesinlikle doğru adrese geldiniz. Aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak MasterChef Türkiye'nin 59. bölümünü tek parça ve full HD olarak izleyebilirsiniz.

MasterChef Türkiye 59. bölüm izle

Son yıllara damgasını vuran yarışma programı MasterChef Türkiye'de her Pazar akşamı eleme anlamına geliyor. Hafta boyunca yapılan dokunulmazlık oyunları neticesinde başarısız olan yarışmacılar eleme potasına çıkıyor. Eleme potasında yer alan yarışmacılar arasında bir eleme oyunu oynanıyor. Yarışmanın şef ve jüri üyeleri tarafından seçilen en kötü tabağın sahibi yarışmaya veda ediyor. Bazı izleyicilerin favori yarışmacıları eleme potasında yer alıyor. Bu yarışmacıların hayranları ekran başından yarışmacılara destek verecek. Peki eleme oyunu sonucunda yarışmaya veda edecek yarışmacı kim olacak? Herkesin merakla beklediği bu soru bu akşam saat 20:00'da ekrana gelecek yeni bölümde yanıt bulacak.

MasterChef Türkiye 2020 yarışmacıları

MasterChef Türkiye'de yeni bir hafta sonu ve yeni bir eleme heyecanı yaşanıyor. An itibariyle toplam 15 yarışmacı MasterChef Türkiye'de yer alıyor. Bu yarışmacılardan biri bu akşam elenmek zorunda kalacak. Mavi takımda Serhat ve Özgül eleme potasında yer alırken, Kırmızı takımın eleme adayları Sefa, Selin, Tanya ve Berker oldu. An itibariyle eleme öncesinde yarışmada yoluna devam eden yarışmacılar;

Serhat Doğramacı

Duygu Acarsoy

Özgül Çoşar

Emir Elidemir

Ayyüce Kamit

Furkan Yalçın

Esra Tokelli

Barbaros Yoloğlu

Tanya Kilitkayalı

Eray Aksungur

Celal Sarıgül

Ebru Has

Uğur Yılmaz

Berker Başmanav

Selin Aydın

20-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler