Bay Yanlış 13.Bölüm tanıtımı yayınlandı

Bay Yanlış 13.Bölüm tanıtımı yayınlandı
25 Eylül Cuma ekrana gelecek olan 13. Bölüm tanıtımı izleyiciyi heyecanlandırdı. Yoksa Özgür ile Ezgi evleniyor mu? Özgür ile Ezgiyi karakolda buluşturan şey ne?

Ekibinde Can Yaman, Özge Gürel, Fatma Toptaş, Gürgen Öz, Serkay Tütüncü'nün yer aldığı Bay Yanlış 12. bölümüyle 18 Eylül Cuma akşamı Fox TV'de yayınlanarak gün birincisi oldu. Yapımını Gold Film’in, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in, senaryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin’in üstlendiği Bay Yanlış'ın 25 Eylül Cuma ekrana gelecek olan 13. Bölüm tanıtımı izleyiciyi heyecanlandırdı. Yoksa Özgür ile Ezgi evleniyor mu? Özgür ile Ezgiyi karakolda buluşturan şey ne?

Bay Yanlış 13.Bölüm tanıtımı yayınlandı

Bay Yanlış’ın 13.Bölümünde çok heyecanlı anlar yaşanıyor. Özgür’ün annesini meraklandıran şey ne? Özgür ile Ezgi’nin önce nefret sonra iflah olmaz sevgiye dönüşen ilişkilerini ele alan Bay Yanlış 12.Bölümüyle ekrana geldi. Dizinin hayranları 25 Eylül Cuma akşamı yayınlanacak 13.bölümü merak ediyor. Bay Yanlış her zamanki gibi yine bu bölümde de izleyicilerine romantik ve gerilim vaat ediyor.

Ufukta evlilik mi var?

Fox Tv’nin iddialı dizilerinden Bay Yanlış yapımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yapımını Gold Film’in, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in, senaryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin’in üstlendiği Bay Yanlış'ın 25 Eylül Cuma ekrana gelecek olan 13. Bölümünün de Özgür ile Ezgi yanlış anlaşılma sonucu karakolluk oluyor. Kodeste bile sevgilerini ilanı aşk eden bu ikili, hürriyetine ne zaman kavuşacak. Fragmana göre Özgür Ezgiye evlenme teklifi ediyor. Bakalım Ezgi’nin cevabı ne olacak. Hepsi ve daha fazlası 25 Eylül Cuma akşamı yayınlanacak Bay Yanlış 13.bölümünde. Keyifli seyirler.

Bay Yanlış son bölümde neler yaşandı?

Baştan beri birbirlerine düşman olan Özgür ve Ezgi tüm sorunları geride bırakarak romantik bir ilişkiye yol açar. Ancak çevresindekilerin yanlış anlamaları işleri çığırından çıkarırken Levent’in kendinden geçmesi herkesi şaşkına çevirir. İkilinin yakınlaştığını gören Serdar bu ilişkiyi bozmak için yeni bir plan yapar.

Bay Yanlış Konusu nedir?

Özgür zengin ancak dağınık bir hayat süren umursamaz biridir. Aşka inanmayan ve kendini gönül işlerine kapatan Özgür bir restoran işletmektedir. Tesadüfen tanıştıkları Ezgi ise yanlış ilişkilerden usanmış ve düzgün birini bulup evlenmeye karar vermiştir. Ezgi'nin ilişki konularında başarılı olamadığını gören Özgür, ona bir nevi akıl hocalığı yapmaya ve Ezgi'nin aradığı uygun erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi zaman içerisinde engel olamadıkları bir aşk yaşarlar. Bakalım iki hatadan bir doğru çıkabilecek midir?

19-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar