MasterChef Türkiye 7. bölüm izle

MasterChef Türkiye 7. bölüm izle
MasterChef Türkiye 7. bölüm izle; MasterChef Türkiye'nin 23 Temmuz Perşembe akşamı ekrana gelen bölümünü tek parça ve HD olarak izlemek için detaylar.

MasterChef 7. bölüm izle; TV8'in ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, 23 Temmuz Perşembe akşamı saat 20:00'da ekrana geliyor. Herkes heyecanla yeni bölümde tur atlayacak yarışmacıları bekliyor. Türkiye'nin önde gelen şefleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkan yarışmacılar becerilerini konuşturmak zorundalar. Yeni bölümü HD ve tek parça olarak izlemek isteyen izleyiciler hangi adresten izleyebileceğini merak ediyor. Yarışmanın yeni bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef 7. bölüm izle

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliği yaptığı MasterChef Türkiye elemeleri hız kesmeden devam ediyor. Yarışmada üçlü elemelere geçildi. Önceki bölümlerde elemeyi geçmeyi başaran yarışmacılar için henüz hiçbir şey bitmiş değil. Yarışmaya adlarını yazdırmak için üçlü elemeyi de geçmek zorundalar. Üçlü elemelerdeki 2 yarışmacı elenirken en iyi sunumu yapan 1 yarışmacı da yoluna devam edecek. Elemeleri geçmek isteyen yarışmacıları oldukça zorlu anlar bekliyor. Bir önceki turda kendileriyle yarışan yarışmacılar bu kez 2 yarışmacıya karşı mücadele edecek. Şeflerin gözü de yarışmacıların üzerinde olacak. Takımlara kalmak isteyen yarışmacıların ellerinden gelenin en iyisini yapması gerekecek. 

TV8'den ekrana gelen yarışmanın yeni bölümlerini internet üzerinden izlemek isteyenlerin sayısı bir hayli fazla. MasterChef yeni bölümünü televizyonda ekrana geldiği anda tv8.com.tr adresindeki canlı yayın sayfasından izlemek mümkün. Bunun için yukarıda görmüş olduğunuz bağlantıya tıklamanız yeterli. Ayrıca yeni bölümleri ekrana geldikten hemen sonra da HD ve tek parça olarak yine yukarıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz. MasterChef Türkiye'de gelecek haftadan sonra takımlar belli olacak. Böylece yarışmanın asıl heyecanı o zaman başlamış olacak.

MasterChef Türkiye 6. bölümden dikkat çeken anlar

MasterChef Türkiye'nin bir önceki bölümüne bir yarışmacı damgasını vurdu. 26 yaşındaki Emel Günoğlu, kendine has kişiliğiyle dikkat çekti. Yarışmaya Düzce'den katılan Emel, eğlenceli kişiliği ve yaptıklarıyla jüri üyelerini gülme krizine sokmayı başardı. Jüri üyelerine rüyasında gördüğü bir yemeği yapan Emel, jüri üyelerine şarkı da söyledi. Oldukça eğlenceli anların ardından 3 evet alan Emel Günoğlu, adını bir üst tura yazdırdı.

23-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler