MasterChef Türkiye 8. bölüm izle

MasterChef Türkiye 8. bölüm izle
MasterChef Türkiye 8. bölüm izle; MasterChef Türkiye, 24 Temmuz Cuma akşamı yeni bölüm ile ekrana geliyor. Yeni bölümü HD ve tek parça olarak izlemek için detaylar.

MasterChef Türkiye 8. bölüm izle; TV8 ekranlarının fenomen yarışma programlarından MasterChef Türkiye, yine ekranlarda. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliği yaptığı yarışma programı 24 Temmuz Cuma akşamı saat 20:00'da 8. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Acun Medya imzası taşıyan MasterChef Türkiye, yeni bölümüyle geniş kitlelerce izlenecek. Yine reytinglerde zirvedeki yapımlar arasında olacak yeni bölüm internette hangi siteden izlenir? MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünü HD ve tek parça olarak bu sayfa üzerinden izleyebileceğinizi hatırlatalım.

MasterChef Türkiye 8. bölüm izle

"MasterChef Türkiye 8. bölüm nasıl izlenir?" MasterChef Türkiye'yi severek takip edenler, yarışmanın yeni bölümlerini internet üzerinden nasıl izleyebileceğini merak ediyor ve hemen bu soruyu soruyor. Sizleri hemen bu dertten kurtaralım. Her gün saat 20:00'da TV8'den ekrana gelen MasterChef Türkiye'yi internet üzerinden izlemek oldukça kolay. Yeni bölümleri canlı olarak ve yayınlandıktan sonra izlemek gibi seçenekler mevcut. TV8'in internet sitesindeki canlı yayın sayfası üzerinden yarışmayı canlı canlı izleyebilirsiniz. Yarışmanın yeni bölümünü kaçırdıysanız da üzülmenize gerek yok. Gördüğünüz gibi sayfanın yukarısında sizinle bir bağlantı paylaştık. O bağlantıya tıklayarak MasterChef Türkiye'nin 8. bölümünü tek parça ve HD kalitesinde izleyebilirsiniz. 

MasterChef Türkiye izle

TV8'deki 3. sezonuyla izlediğimiz MasterChef Türkiye'de takımlara kalan yarışmacılar henüz belli olmadı. Jüri üyeleri, yarışmaya başvuran ve elemeye kalma fırsatı yakalayan yarışmacıları dikkatli bir şekilde ayıklıyor. Bazı yarışmacılar yolun en başında yarışmaya veda etse de bazı yarışmacılar da yığınla rakip arasından sıyrılarak elemeleri geçme şansı yakalayacak. Yarışmanın bu kısmı büyük bir heyecana neden oluyor. Kendilerinden çok iyi performans beklenen yarışmacılar yoğun baskı ile karşı karşıya. Üzerlerinde bu baskı varken mutfakta harikalar yaratmak zorundalar. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna gibi isimlerden oluşan jüri üyeleri değerlendirmelerinin yanı sıra yarışmacılara önemli direktifler de veriyor. Tüm bunların yaşandığı eleme aşamasında en beğenilen isimler adlarını yarışmaya yazdırmayı başaracak. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde de oldukça önemli bir dönemeç dönülecek. Milyonlarca izleyici yeni bölümü izlemek için televizyon karşısına geçecek.

24-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler