MasterChef Türkiye All Star’dan elenen isim Mert oldu

MasterChef Türkiye All Star’dan elenen isim Mert oldu
Tadımların sonunda Barbaros, Eda ve Çağatay’ın yemekleri Mert’in tabağından daha yüksek puan aldığından dolayı Mert Yılmaz yarışmaya veda etti.

Elendikten sonra Mert : "Yarışmadan önce hep bir seyahat halindeydim biraz dinlenmek istiyorum. Buraya gelirken daha iyi bir performans sergileyeceğimi düşünmüştüm o yüzden üzüldüm. Hem mental hem de fiziksel olarak yoruldum. Son 5 haftadır iyi değilim. Size ve ekibe teşekkür ederim. Burada yemeklerimle yüzünüzü güldüremedim ama mekanımda umarım güldüreceğim" dedi.

MasterChef Türkiye All Star’dan elenen isim Mert oldu

TV 8’in ilgi ile takip edilen yemek yarışma programı MasterChef Türkiye All Star her akşam ayrı bir heyecana sebep oluyor. 5. Haftada eleme potasına giren ve elenen isim Mert oldu. Mert’in peşini bir türlü şansızlıklar bırakmadı. İlk haftadan beri devamlı arkadaşları tarafından potaya gönderilen Mert’in şansı sanki bu hafta iyi gibi idi. Çünkü takımı bütün yemek oyunlarını kaybetse de bu hafta Mert başarılı bir hafta geçrdiğinden dolayı bütün elemelerde arkadaşları tarafından yazılmadı. Tam bu hafta Mert eleme potasında yok diye bakılırken eleme potası haricinde kalan bütün yarışmacılar arasında yapılan yarışmada eleme potasına giden son isim Mert oldu. Ve Mert Yılmaz Çağatay ile en sona kalan iki isimden biri oldu. Şefler çok az bir farkla Çağatay’ın tabağının daha iyi olduğunu belirterek Mert’in elendiğini kendine söylediler.

Kırmızı takım bu hafta berbattı

Barbaros’un gelişiyle bu hafta çok hareketli geçti. Fakat Sergen tarafından gelir gelmez kırmızı takım kaptanı seçilen Barbaros için bu hafta çok kötü geçti . Ölüp ölüp dirilen Barbaros’un takımı istisnasız tüm yarışları kaybetti ve eleme potasındaki tüm isimler kırmızı takımdan oldu, buna kaptan Barbaros’da dahil. Jüri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun yaptığı yarışmada 5. Hafta eleme potasındaki yarışmacılar kıyasıya mücadele ettiler. Eleme potasına bakıldığında çok güçlü isimler göze çarpıyordu. Barbaros, Eray, Sefa, Barış, Eda, Çağatay ve Mert eleme potasına kalan ve hepsi de bu hafta kırmızı takımda yarışan isimlerdi.

İlk tur yemek malzemesi koruk oldu

Eleme oyununun ilk turunda yarışmacılara koruk üzüm verildi. Ve bununla en lezzeti yaratıcı tabak yapanların bir sonraki haftada yarışma hakkı kazanacağı tur sonunda Barış, Eray ve Sefa başarılı tabak çıkararak erlenmekten kurtuldular. Son dört arasında tekrar ikinci bir bir eleme  yarışması yapıldı. İkinci oyunda Danilo Şef’in Girit Kabaklı Kaymaklı Risotto tarifinin yapılması istendi. Tadımların sonunda Barbaros, Eda ve Çağatay’ın yemekleri Mert’in tabağından daha yüksek puan aldığından dolayı Mert yarışmaya veda etti. Güzide, Burcu, Büşra ve Berker’den sonra yarışmaya veda eden 5. İsim sosyal medyada oldukça aktif olan ve Datça’da bir restoranı bulunan 2021 yılı yarışmacılarından Mert oldu.

14-08-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar