Kızıl Goncalar dizisinin yönetmeni belli oldu

Kızıl Goncalar dizisinin yönetmeni belli oldu
Yeni sezonda ekrana gelecek ve Fox Tv’de seyirciyle buluşacak yeni ve iddialı dizi Kızıl Goncalar’ın yönetmeni belli oldu.

Yeni yayın dönemi için yapım şirketleri hazırlıklarını hızlandırmış durumda. Birçok yeni dizinin ilk kez seyirciyle buluşacağı yeni sezonda televizyon kanallarının hepsi yeni yapımları için elinden geleni yapıyor. Kanallar yeni sezon için yapım şirketleriyle birlikte çalıştıkları iddialı diziler için çok yakında sete çıkmaya hazırlanıyor. Yeni sezon için hazırlanan en iddialı projelerden biri ise yıllar sonra ilk kez yeniden dizi setlerine dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Özgü Namal ve Özcan Deniz’in başrolünde yer alacağı Kızıl Goncalar dizisi. Dizi ve televizyon sektöründe heyecan yaratan Kızıl Goncalar için Yapım şirketi Gold Film ile el sıkışan Fox Tv’de yeni diziden yeni sezonda büyük beklenti içinde. Şu sıralar cast çalışmaları devam eden dizinin senaryosunu ünlü senarist Necati Şahin kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda kimin oturacağı bir süredir sektörde en çok merak edilen konuların başında geliyordu. Gold Film sonunda bu sorunun cevabını verdi.

Ömür Atay yönetmen koltuğunda yer alacak

Gold Film tarafından hazırlıkları süren yeni sezonun en iddialı dizilerinden biri olarak sektörde ses getiren Kızıl Goncalar için çalışmalar hızlandı. Necati Şahin’in senaryosunu kaleme aldığı ve ünlü isimler Özgü Namal ve Özcan Deniz’in yer aldığı dizinin cast çalışmaları başladı. Gold Film belirlenen oyuncular için görüşmelere başlarken aynı zamanda dizinin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmenlerden biri olan Ömür Atay’ın oturacağı öğrenildi. Sezonun dikkat çeken yapımları arasında yer alan ve yeni dönemde Fox Tv’nin en iddialı yapımlarından olması beklenen Kızıl Goncalar’ın yönetmen koltuğunda yer alması için ünlü yönetmen Ömür Atay ile yapımcı firma Gold Film el sıkıştı ve anlaşmaya vardı.

Aşk ve dram hikayesi

Yeni dönem için hazırlıkları devam eden ev Fox Tv ekranlarında yayınlanacak Gold Film imzalı Kızıl Goncalar yeni dönemde en çok merak edilen yapımlardan biri olarak öne çıkıyor. Özgü Namal ve Özcan Deniz’in partner olarak yer alacakları projenin cast çalışmaları devam ediyor. Necati Şahin’in hikayesini ve senaryosunu kaleme aldığı dizi bir dram ve aşk hikayesini seyirciyle buluşturacak. Kanal için büyük önem taşıyan dizinin oyuncularının yakında bir bir açıklanması bekleniyor.

14-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar