Masterchef Türkiye ‘de finalin adı ; Kıvanç ve Metin

Masterchef Türkiye ‘de finalin adı ; Kıvanç ve Metin
Finalistin belli olacağı 3 etaplı müsabaka sonunda sadece 1 puan farkla finalist Metin Yavuz oldu. Böylelikle finalin adı konmuş oldu ; Kıvanç Karadeniz ve Metin Yavuz

Masterchef Türkiye finali ne zaman? Yarışmada 3. olan isim kim oldu? Finale yükselen isimler kimler? Masterchef Metin Yavuz kim? Masterchef Türkiye Kıvanç Karadeniz kim? Masterchef Türkye finale çıkma müsabakası nasıl geçti? Ve daha merak edilen birçok konu yazımızın içeriğinde.

Masterchef Türkiye ‘de finalin adı ; Kıvanç ve Metin

1 Temmuz 2022 tarihinde başlayan maraton 10 Ocak 2023 Salı akşamı final ile sona eriyor. Çok büyük mücadelelerin gçtiği Masterchef Türkiye ‘de ilk finalist Kıvanç Karadeniz oldu. Daha sonraki finalistin belli olacağı 3 etaplı müsabaka sonunda sadece 1 puan farkla finalist Metin Yavuz oldu. Böylelikle finalin adı konmuş oldu ; Kıvanç Karadeniz ve Metin Yavuz. Finale çıkma yarışmasında özellikle çok başarılı bir performans sergileyen Ayaz Geçer Masterchef Türkiye 3. olarak çok büyük bir başarıya imza attı. Müsabakaya vedası çok hüzünlü ve gururlu olduğunu söyleyen Ayaz ‘a şefler hayatında başarılar dildiler ve yolunun açık olduğunu söylediler.

Masterchef Kıvanç Karadeniz kimdir?

1991 de İstanbulda doğan Kıvanç aslen Denizlili ‘dir. Eğitim hayatının tamamını İstanbul ‘da geçiren Kıvanç İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği ‘ni kazandı. Fakat hep hayalindeki aşçılık mesleğine gönül veren Kıvanç Karadeniz özel bir yemek akademisinde aşçılık eğitimi aldı. 2018 den beri İstanbul Yeniköy ‘de bir  restoranda mutfak şefi olarak çalışan Karadeniz İstanbul ‘da ikamet etmektedir. 3 evet ile Masterchef Türkiye ‘ye dahil olan Kıvanç 3 lü düelloda rakilerini eleyerek üst tura çıktı ve 16. yarışmacı olarak masterchef asıl kadroda yerini aldı. 7 yıldır çeşitli mutfaklarda görev alan Karadeniz hedefinin Masterchef Türkiye ‘de şampiyon olmak olduğunu belirtti.

Masterchef Metin Yavuz kimdir?

25 yaşında olan Metin Yavuz Bolu Mengenli ‘dir. Ulusal Genç Şefler Yarışması ‘nda  birinci olmuştur. Masterchef Türkiye ‘de ana kadroya giren ilk yarışmacı olarak bütün dikkatleri üzerinde topladı. 2014 yılından beri aşçılıkla uğraşan Metin 2015 ‘ten beri aynı restoranda çalışıyor.. Masterchef Türkiye 2022 de ana kadroya giren Erkan ‘ın ve Dilan ‘ın da şefliğini yapmış olan Metin Yavuz ‘un en büyük hedefi Masterchef Türkiye ‘de 1. olmak.

10-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar