MasterChef Türkiye'de finale kalan isimler belli oldu

MasterChef Türkiye'de finale kalan isimler belli oldu
Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de finale kalan isimler belli oldu. Finale kalan son 5 isim kim oldu?

Tv8 ekranlarında şef Mehmet Yalçınkaya, Hazer Armani, Soner Sivrioğlu’nun sunumuyla ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışmasında finale kalan isimler belli oldu.

Yarışmanın dün yayınlanan bölümünde Kerem, Uğur, Burcu, Meltem ve Eslem 4 final rozetini almak için mücadele ettiler.

FİNAL ROZETLERİNİ KİMLER KAZANDI?

MasterChef Türkiye’de final haftası öncesi son mücadeleler verilirken, yarışmanın konsepti tamamen bireysele döndü. 5 yarışmacı 4 final rozetine sahip olmak için mücadele ettiler. İlk rozeti haftalar önce kazanan Hakan yarışmalara dahil olmadı. İkinci final rozeti için ocak başında ter döken yarışmacılar “ton balıklı tartar” yaptılar.

Şefler Uğur ve Kerem’in tabağını beğendi, ilk rozeti kazanan isim Kerem oldu.

ÜÇÜNCÜ FİNAL ROZETİNİ KİM ALDI?

Üçüncü rozet için düzenlenen yeni yarışmada yarışmacılar Hazer Şef ile birlikte yemek pişirdiler. Eslem, Uğur, Meltem ve Burcu arasında düzenlenen yemek yarışmasını kazanan isim Uğur oldu.

DÖRDÜNCÜ FİNAL ROZETİNİ KİM KAZANDI?

Finali garantileyen üç isim Hakan, Uğur ve Hakan oldu. Yarışmanın diğer üç ismi Eslem, Burcu ve Meltem dördüncü final rozeti için, Soner Sivrioğlu’nun restoranında müşterileri için özel hazırladığı “turkish mix” isimli tatlıyı yaptılar.

En beğenilen tatlı Meltem’in yaptığı seçildi. Böylelikle finale adını yazdıran dördüncü isim Meltem oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE KİM ELENDİ?

Dördüncü rozeti kazanan isim Meltem olunca, elemeye kalan son iki isim Burcu ve Eslem oldu. Yine ‘Turkish Mix’ tatlısı üzerinden değerlendirilen iki yarışmacıdan beşinci final rozetini kazanan isim Burcu oldu. Yarışmaya veda eden isim Eslem oldu.

KAZANAN 100 BİN TL’NİN SAHİBİ OLACAK

Yarışmanın ilk bölümünden bu zamana en merak edilen konulardan biri de büyük ödülün ne olduğuydu. Şefler, yarışmacıların son haftaya daha motive olmalarını sağlamak amacıyla büyük ödülü açıkladı. Yarışmanın birincisi 100 bin tl ödülün ve özel hazırlanan kupanın sahibi olacak.

05-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar