MasterChef Türkiye’de Sürpriz! Yarışmadan Kim Elendi?

MasterChef Türkiye’de Sürpriz! Yarışmadan Kim Elendi?
Tv 8 ekranlarının sevilen ve heyecanı yüksek yarışma programı MasterChef Türkiye’nin 20 Kasım Pazar akşamı yayınlanan eleme gecesinde veda eden isim belli oldu.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon beşinci sezonuyla ekranlara gelen yemek – yarışma programı MasterChef Türkiye’de son haftalara girilirken eleme heyecanı artıyor. Yarışmacılar arasında elenmemek ve son haftalara kadar yarışmanın kadrosunda kalabilmek için verilen mücadelede özellikle son haftalarda hırs ve rekabet iyice artarken sürpriz elenmeler gelmeye devam ediyor. Yarışmanın son 10 haftasına kalınırken dün akşam yaşanılan eleme gecesinde yine buna benzer bir sürpriz elenme yaşandı. Yarışmanın heyecanı her an daha da artarken yarışmacılar arasında da artık bireysel başarılar daha öne çıkmaya başlıyor. Yarışmanın 20 Kasım Pazar akşamı yaşanılan eleme gecesinde Fatma Nur, Tolga, Yağız, Barış ve Büşra eleme potasında yarışmada kalabilmek için ellerinden geleni yaptı.

Büyük Mücadelede Barış Kaybetti

Tv 8 ekranlarının sevilen ve heyecanla takip edilen yarışma programı MasterChef Türkiye’de haftanın elenen yarışmacısı belli oldu. Fatma Nur, Tolga, Yağız, Barış ve Büşra arasında yaşanılan ve heyecanın tavan yaptığı ele gecesinin ilk turunda Yağız ve Tolga eleme potasından çıkmayı başardı. Kalan adaylar arasında yapılan son turda Şef Somer Sivrioğlu’nun imza tabaklarından birini yapmaya çalışan adaylar ellerinden geleni yaptı. Heyecan içinde geçen son turda yemeklerini tamamlamayı başaran üç aday arasından Terminatör lakaplı Fatma Nur birinci oldu ve elenmekten kurtuldu. Büşra ve Barış arasında ise daha iyi yemeği yapan Büşra elenmekten kurtulurken Barış bu haftanın veda eden ismi oldu. Yarışmanın başından beri Fatma Nur ile kıyasıya bir rekabet içinde olan ve her an birebiriyle tartışan Barış ve Fatma Nur arasında ayrıca birbirini gönderme atışmaları yaşanıyordu. Son eleme gecesinde Fatma Nur bu amacına ulaşarak Barış’ı yarışmadan gönderdi.

Barış’tan Duygusal Veda

Yarışmanın sevilen isimlerinden olan ve özellikle dobralığı ve açık sözlüğü ile herkesin takdirini kazanan Barış özellikle yarışmacılardan Kıvan ile oldukça yakındı. Herkesin sevdiği yarışmacı son ana kadar kendini tutmayı başarsa da gözyaşlarına hakim olamadı. Barış yarışmaya veda ederken “en çok üzüldüğüm şey babam bizi tek başına büyüttü. Üç kardeş ve ben dört kişiydik. Kardeşlerime verdiğim sözü tutamadım. Ona çok üzülüyorum sadece. Hep haylaz bir çocuk oldum. Ama buraya gelerek, konuşamıyorum… Babamı gururlandırdığımı düşünüyorum. Annem çok küçük yaşta vefat etti. Buraya beş yıl sonra gelseydim farklı olurdu” ifadelerini kullandı. Şefler de Barış’ın özellikle kişiliğini ve açık sözlülüğünü takdir ederken yemek konusunda da oldukça başarılı olduğunu vurguladılar. Barış arkadaşlarıyla vedalaşırken herkes Barış’ın gidişine üzüldü.

21-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar