MasterChef Türkiye’nin Ünlü Şefi Somer Sivrioğlu’ndan Flaş Mehmet Yalçınkaya Açıklaması!

MasterChef Türkiye’nin Ünlü Şefi Somer Sivrioğlu’ndan Flaş Mehmet Yalçınkaya Açıklaması!
MasterChef Türkiye Programının sevilen jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu katıldığı bir programda ekip arladaşı Mehmet Yalçınkaya ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin heyecanla seyrettiği MasterChef Türkiye her sezon reyting rekorları kırıyor. Bir yemek yarışma programı olmanın çok ötesine geçerek adeta bir fenomene dönüşen yarışma programının formatı kadar bu formatı hayata geçiren kişilerde MasterChef Türkiye’nin başarısında büyük etkiye sahip. Özellikle yarışmanın jüri üyeleri yıllardır süren uyumu, birbirini tamamlamaları, tatlı sert atışmaları yarışmaya ayrı bir özellikle katıyor. Yarışmadaki heyecan ve yarışmacıların kazanma hırsı ve rekabeti kadar program jüri üyelerinin kendilerine has özellikleri de seyirciyi ekrana bağlıyor ve programın başarısını artırıyor. Yarışmanın jüri üyelerinden başından beri var olan usta şef Somer Sivrioğlu katıldığı bir programda birbirinden ilginç açıklamalar yaptı. Somer Sivrioğlu özellikle ekip arkadaşı usta şef Mehmet Yalçınkaya ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

Bizim Dostluğumuz Çok Farklı

Katıldığı bir YouTube programında çarpıcı açıklamalarda bulunan MasteChef Türkiye’nin usta şefi Somer Sivrioğlu sorulan bir soruya cevap verirken itiraflarda da bulundu. Program yapımcısı Mehmet Demirkol’un “Mehmet mi, Danilo mu” şeklindeki sorusuna Somer Sivrioğlu “buna cevap vermem oraya girmem. Ama şunu söyleyeceğim. Mehmet ile bizim dostluğumuz çok farklı. Benim de hayatımın çok farklı dönemlerinde gelişmiş bir dostluğumuz var. Danilo biraz daha küçük olduğu için, yoldaş olarak Mehmet demek daha doğru. Danilo kırılmaz ama onu da ayrıca çok severim” cevabını verdi. Usta ismin geçen sezon yarışmanın bir döneminde Mehmet şef ile aldıkları maaş konusunda bir tartışmaları olmuş ancak sorun fazla büyümeden halledilmişti. Yapımcının Mehmet Şef’e ücretini TL, Somer Şef’e ise Dolar üzerinden ödemesi bir tartışmaya sebep olmuştu.

O mu Bu mu?

Mehmet Demirkol’un YouTube kanalındaki programa konuk olan Somer Sivrioğlu ayrıca programda ki o mu, bu mu şeklindeki bölümdeki sorulara da açık yüreklilikle cevap verdi. Somer Sivrioğlu, Sidney mi İstanbul mu şeklindeki soruya İstanbul, Laz Böreği mi soğuk baklava mı sorusuna “asla ve asla soğuk baklava değil, Laz böreği” cevabını verdi. Program oldukça neşeli ve samimi bir ortamda gerçekleşti ve Somer Sivrioğlu tüm soruşlara açık yüreklilikle cevap verdi.

19-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar