Masterchef'e kim veda etti? 6 Ekim 2024

Masterchef'e kim veda etti? 6 Ekim 2024
İzleyicileri ekrana kilitleyen Masterchef Türkiye yarışmasında yine heyecan, kavga, stres ve hüzün vardı. Büyük mücadelelerin yaşandığı programa veda eden isim şaşkınlığa uğrattı.

Her akşam izleyicileri ekran başına toplamayı başaran TV 8’in fenomen yarışma programı Masterchef Türkiye yine dün akşam geceye damgasını vurdu. Büyük bir rekabetin yaşandığı eleme gecesinde yarışmaya veda eden isim milyonların sevgilisi haline gelen Ayşe oldu.

Mastercehef’e veda eden sürpriz isim kim?

Dün akşam yapılan masterchef'in eleme programında potaya düşen isimler olan Muratcan, Semih, Şirin, Ayşe, Alper, Eda ve Nevzat arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Stres, heyecan ve koşturmaca içinde geçen geçen gecenin kaybedeni Ayşe oldu. Yarışma öncesi yaşanan gerilim nedeniyle Eda ve Şirine beş dakika geç başlama cezası verildi, Bunun sebebi eleme oyunu sırasında yaşanan olaylardı. Balkonda olan Nigar ve Ezgi'ye eleme potasında yarışan yarışmacılardan Eda ile Şirin bir liste uzattılar. Ttek tek malzemelerini saymalarını istediler. Bu durumun haksızlık olduğunu belirten diğer yarışmacılar şeflere durumu ilettiler. Şefler de diğer yarışmacılara hak vererek bu duruma çok sinirlendi Ezgi, Beyza ve Nigar’a stüdyo dışına çıkma cezası verdiler. Şirin ile Eda'ya da yarışmaya 5 dakika geç başlama cezası verildi.

Son  ikiye kalan Ayşe ve Şirin oldu

 ilk etapta yarışmacılardan Bodrum Mandalinası verilerek bundan yemek yapmaları istendi. Bu etap sonucunda kazanan 3 yarışmacı Nevzat, Muratcan ve Semih oldu. böylece bu üç isim onuncu haftaya geçmeye hak kazandılar. ikinci etapta yeniden yarışmak zorunda kalan yarışmacılar ise Şirin, Eda, Ayşe ve Alper oldu. 2 etapta Danilo Zanna şefin riso al salto tabağı yarışmacılardan yapacağı yemek olarak kendilerine verildi. Alper ve Eda'nın tabağı yarışma sonucunda daha başarılı bulundu. Son ikiye ise Şirin ile Ayşe kaldı. Danilo, Somer ve Mehmet şeflerin kararları doğrultusunda onuncu haftaya kalan son yarışmacı Şirin olurken sosyal medyada yüz binlerce takipçisi bulunan Ayşe yarışmaya veda eden isim oldu. Duygusal bir şekilde yarışmaya veda eden Ayşe'ye kaydetmiş olduğu büyük ilerlemeler karşısında şeflerden övgüler aldı.  Ayşe ise hedefinin daha ilerilere gitmek olduğunu ve mutfaktan kopmayacağını söyleyerek şeflere teşekkür etti. Daha sonra arkadaşları ile son bir kere daha bir araya gelen Ayşe yarışmaya buruk ve hüzünlü bir şekilde veda etti.

07-10-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar