Masterchef'in ilk şampiyonu nasıl elendi?

Masterchef'in ilk şampiyonu nasıl elendi?
Elenmenin ardından Uğur sosyal medya hesabından “Ben sonuna kadar tabağımdan memnunum. Nasibim buymuş ne diyeyim... Teşekkürler” şeklinde bir paylaşım yaptı.

Masterchef Türkiye All Star’da elenen isim kim oldu? Masterchef Türkiye All Star’a bundan sonra yarışmacı katılacak mı? Elenen UğurKardaş nasıl bir paylaşım yaptı? Bu hafta eleme potasında hangi yemekler yapıldı? Masterchef Türkiye All Star hakkında merak ettiklerinizve daha fazlası yazımzın içeriğinde…

Masterchef'in ilk şampiyonu nasıl elendi?

Geçen hafta dört şampiyonun katılmasıyla heyecanın tavan yaptığı Masterchef Türkiye All Star yarışmasına sürpriz bir isim veda etti. Önceki sezonun şampiyonlarından Uğur, Cemre, Eren ve Metin’in yarışmaya katılması ile yarışmaya ayrı bir hava geldi. Önceki şampiyonlardan Serhat Masterchef All Star’a katılmama sebebi olarak kendi sezonunda şampiyon olmasının yeterli olduğunu söyledi. Fakat bu hafta elenen isim ilk şampiyon Uğur Kardaş oldu. Sosyal medya karıştı, Uğur’un takipçileri durumdan hoşlanmadıklarını ve haksızlık olduğını belirttiler.

Mavi takım kaptanı Tahsin oldu

Yeni sezon dizilerinin peşpeşe ekranlara gelmesi ile bir nebze izlenme oranlarında düşüş gösteren Masterchef Türkiye All Star’a son olarak önceki sezonların şampiyonları katıldı. Bundan sonra yarışmaya başka bir yarışmacı dahil olmayacak. Şampiyonların gelmesi ile heyecanın doruk yaptığı gözlendi. İlk gün kaptanlık yarışında Tahsin mavi takım kaptanı olurken kırmızı takım kaptanı olarak beraber aynı sezon yarıştığı şampiyon Eren’i seçti. Hafta boyunca Tanya, Barış, Kıvanç,Esra, Metin, Eren ve son gün bireysel elemelerde ilk şampiyon Uğur’da potaya düştü.

Uğur geldiği gibi gitti

Masterchef’e veda etmemek için kıyasıya mücadele veren eleme potasındaki 7 güçlü isme yaratıcılık tabağı olarak porçini mantarı ve keçi tereyağı ile bir tabak çıkarmaları istendi. Bu etapta sürpriz bir şekilde Esra 1. Oldu, Barış’ta yine sürpriz yaparak 2. Ve Eren 3. Oldu. Bu durumda ilk 3 teki bu isimler sonraki hafta yarışmaya devam etme hakkı kazanırken Uğur, Kıvan, Batuhan ve Tanya elenmemek için bir yarışma daha yaptılar. Bu etapta Somer Şef’in perdeli pilav tarifini yapmaları istendi. Bu etapta kıran kırana mücadele sonunda şef tabağını başarılı bir şekilde çıkaran Batuhan ve Kıvanç elenmekten kurtuldular. Son ikiye kalan Uğur ve Tanya arasından başarısız bir tabak yaparak yarışmaya veda eden isim Uğur oldu. Elenmenin ardından Uğur sosyal medya hesabından “Ben sonuna kadar tabağımdan memnunum. Nasibim buymuş ne diyeyim... Teşekkürler” şeklinde bir paylaşım yaptı.

02-10-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar