MasterChef’te bu hafta kim elendi? MasterChef’te herkes o şoku yaşadı

MasterChef’te bu hafta kim elendi? MasterChef’te herkes o şoku yaşadı
MasterChef’te bu hafta kim elendi? MasterChef’te herkes o şoku yaşadı. MasterChef Türkiye’de bu hafta kimler eleme adayı oldu, haberimizin detayları

Ekranlarımızda yarışma programları hız kesmeden devam ediyor. Haftalık programların yanısıra günlük programlar revaç görüyor. İşte günlük yayınlanan yarışma programlarından olan MasterChef’te bu hafta kim elendi? MasterChef’te herkes o şoku yaşadı. MasterChef Türkiye’de bu hafta kimler eleme adayı oldu, haberimizin detaylarına hep birlikte bakalım.

MasterChef’te bu hafta kim elendi? MasterChef’te herkes o şoku yaşadı

Bir yemek yarışması olan MasterChef Türkiye TV8 kanalının hafta içi her gün yayınlanan en gözde yarışmalarından bir tanesi. Birbirinden heyecanlı ve hünerli yarışmacıların inanılmaz eforla mücadele ettiği MasterChef Türkiye'nin bu haftaki eleme adayları belli oldu. Alanında uzman üç şefin yönettiği yarışma programıMasterchef Türkiye’nin yeni bölümlerini Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri Tv8 kanalından takip edebiliyorsunuz.

MasterChef Türkiye’de bu hafta elenen isim 21 Kasım’daki bölümde belli oldu. 4 yarışmacı arasında yapılan son puanlamalar sonucu elenen isim ortaya çıktı. 21 Kasım Perşembe günü Yasin, Kıvanç, Suna ve Batuhan eleme adayları arasında yer aldı. Bu hafta MasterChef’e kim veda etti, sorusu akşam saatlerinde 4 yarışmacının son performansını sergilemeleriyle cevap buldu. MasterChef rüyası sona eren yarışmacılar son ikiye kalan Batuhan ve Suna oldu.

Eleme Adayları Netleşti

Son iki eleme adayı 20 kasım Çarşamba günü belli olmuştu. Kırmızı ve mavi takımın dokunulmazlığı kazanmak için mücadele ettiği yarışmada en iyi döneri yapan mavi takım dokunulmazlığı kazandı. Rakip takım olan Kırmızı takım içerisindeki bireysel dokunulmazlığı ise Rıfat kazandı. Rıfat ise Batuhan’ı eleme potasına göndürdü. Oylamada Suna ise dördüncü eleme adayı olarak belirlendi. Bu arada her iki takımın yemeklerine övgüler yağdıran üç kişilik MasterChef jürisi karar verirken zorlandı.

Masterchef’ten kim elendi?

Öncelikle bu haftaki MasterChef eleme adaylarını sıralayalım.

Kırmız takım: Batuhan ve Suna

Mavi takım: Yasin ve Kıvanç

Sıra şeflerin yaptığı değerlendirmeye gelmişti. Bilindiği gibi MasterChef Türkiye’de üç şef jüri üyeliği yapıyor. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve DaniloZanni. Yapılan incelemede Mehmet Şef'in tabağına en yakın tabağı çıkaran Yasin bu haftanın birincisi oldu. Birincinin belli olmasından sonra sıra gecenin ikinci en başarılı tabağını seçmeye geldi. Yapılan değerlendirmede ikinci seçilen Kıvanç ilk 8'e kalmayı başardı. Heyecan devam ederken sıra puanlamaların sonuçları açıklandı. Ekran başındakiler ve yarışmacılar, programa veda eden ismin Suna olduğunu öğrenince şok geçirdiler. Hiç kimse sevilen yarışmacı Suna’nın veda edeceğine ihtimal vermiyordu. Suna gözyaşları içinde veda ederken diğer aday Batuhan ise kılpayı yarışmada kalmayı başardı. Canlitv platformu olarak gelişmelerle sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.keyifli seyirler.

22-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar