MasterChef'te skandal itiraf! Takımı böyle sabote etmiş!

MasterChef'te skandal itiraf! Takımı böyle sabote etmiş!
Sevilen yarışma programı MasterChef'te yaşanan elemeler sonrası skandal bir itiraf geldi. Yarışmacıların takımı sabote etmeye yönelik konuşmaları tartışma yarattı.

Sevilen yarışma programı MasterChef'te yaşanan elemeler sonrası skandal bir itiraf geldi. Nalan ve Eda'nın takımı sabote etmeye yönelik konuşmaları yarışmacılar arasında tartışma yarattı. Eda ve Nalan Takımı böyle sabote etmiş! TV8'in sevilen ve ilgiyle takip edilen yarışma programı MasterChef'te heyecan devam ederken, son bölümde yaşanan sabote skandalı günün en çok konuşulanları arasına girdi. Yarışmanın dün akşamki çay saati bölümünde Kırmızı takımın hazırladığı menü beğenilmedi ve yarışmayı kaybeti. Bir önceki yarışmanın da kaybedeni olan Kırmızı takım üyelerinden 2 kişi daha eleme potasına gönderilmiş oldu. MasterChef'te kalabilmek için Kırmızı takımdan Eda, Nalan, Orhan ve Ekin eleme potasından çıkmaya çalıştı. Danilo şefin belirlediği menüyü hazırlamaya çalışan yarışmacılardan Ekin birinci olarak eleme potasından ayrıldı. Nalan ise MasterChef'e veda eden isim oldu.

MasterChef'te sabote itirafı

Yarışma kurallarına uygun bir şekilde devam ederken, ortaya atılan 'sabote' iddiası tartışmalara sebep oldu. İddiaya ve yarışmacıların tanıklıklarına göre önceki gün eleme potasına giren Eda ve Nalan kendi aralarında anlaşarak takımı sabote etme kararı almış ve bu konuşmaları Yasin duymuştu. Yasin'in daha sonra takım kaptanı olan Orhan'a konuyu anlattığı ve bu saboteye karşı önlem alması gerektiğini söylediği ortaya çıktı. Orhan'ın yaşananları açıklaması üzerine yarışmada gergin dakikalar yaşandı. Yasin yarışmacılardan Eda ve Nalan'ın yaptıklarını itiraf etmelerini istedi. Bunun üzerine Nalan takımı sabote ettiğini itiraf ederken, Eda'nın verdiği karardan döndüğünü ve sabote etmekten vazgeçtiğini söyledi.

Nalan'dan skandal sözler!

Nalan'dan gelen itiraf sonrası açıklama yapan Eda ise 2 haftadır üst üste potaya yazıldığını ve bu sebeple kimseye sitemde bulunmadığını söyledi. Mavi takımdan birilerinin kendilerini sürekli potaya yazan takımı sabote etmeleri yönünde telkinlerde bulunduğunu söyleyen Eda, bu seçeneği Nalan'la konuştuğunu fakat daha sonra vicdanı el vermediği için vazgeçtiğini dile getirdi. Eda, Nalan'a kendisini potaya gönderdiği için kırıldığını ve bu nedenle ona karşı tebki gösterdiğini açıkladı. Ve oradaki herkesten daha çok çalıştığını ve yaşananları haketmediğini söyleyen Eda ve Nalan arasında tartışma yaşandı.

Yarışmaya veda etti

TV8'in gözde yarışması MasterChef'te yaşanan sabote olayının ardından gelen skandal itiraflar  gündeme oturdu. Yarışmaya veda eden Nalan'ın giderken yaptığı itiraflar ise yarışmayı farklı bir boyuta taşırken Kırmısı takım içerisindeki birlikteliğin bozulmasına yol açtı.

11-09-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar