Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar eşinden ayrıldı

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar eşinden ayrıldı
Ekranların iki sevilen ismi Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar çiftinin ayrılık haberi gündeme bomba gibi düştü. Merve Dizdar yaptığı paylaşımla ayrıldıklarını duyurdu.

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar eşinden ayrıldı. Ünlü oyuncu çift Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar'ın mutlu bir evlilikleri vardı. Ünlü çiftin ayrıldığı bir anda magazin haberleri yansıdı. Özellikle son dönemde Masumlar Apartamanı'ndaki performansıyla dikkat çeken Merve Dizdar söylentilere son noktayı yaptığı paylaşımla koydu. Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar çiftinin ayrılık haberi ise sosyal medyada yoğun şekilde konuşuldu. Merve Dizdar etiketi twitter'da gündemin bir numarasına yerleşti.

Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar boşandı

Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar çiftinden kötü haber geldi. Oldukça eğlenceli bir çift oldukları yaptıkları paylaşımlardan da anlaşılan ünlü oyuncuların güzel bir evlilikleri olduğu düşünülüyordu. Son günlerde Instagram'da arkadaşlarını sildiler haberleri de gündeme gelmişti. Magazin basınına yansıyan ayrıldılar haberlerine Merve Dizdar son noktayı koydu. Dizdar Instagram hesabından paylaştığı storyle evliliklerini sonlandırdıklarını açıkladı. Dizdar, "Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunu dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler... Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar neden ayrıldı?

Son dönemde performansıyla göz dolduran bir oyuncu olan Merve Dizdar'dan sezon sonunda kötü haber geldi. TRT1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar bu hafta Tv8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde de konuk oyuncu olarak yer alacak. Mesleki başarıları ile gündemde olan Dizdar'ın özel hayatından gelen kötü haber sevenlerini üzdü. Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar başarılı işlere imza atan sempatik bir aileydi. Merve Dizdar'ın paylaşımından da anlaşılacağı üzere ünlü çift anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı. Aldatılma haberlerinin gündeme gelmesi de oldukça düşündürücüydü. Fakat Merve Dizdar iddiaları net bir şekilde yalanladı ve "Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık" dedi.

16-06-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar