Seda Sayan Mehmet Ali Erbil kavgasına Seren Serengil de dâhil oldu

Seda Sayan Mehmet Ali Erbil kavgasına Seren Serengil de dâhil oldu
Sosyal medya birbirini suçlayan ve eski defterleri açarak kirli çamaşırları ifşa eden Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan'ın anlamsız kavgası Seren Serengil ile daha da alevlendi.

İki eski dost Seda Sayan ile Mehmet Ali Erbil’in herkesi kahreden saçma kavgasına Seren Serengil de dâhil oldu. Ünlü şarkıcı "seni üzeni üzerim" diyerek Erbil-Sayan kavgasına bulaştı. İzleyici hangi tarafın haklı olduğunu ve kavganın son halini merak ediyor. Mehmet Ali Erbil ile seda Sayan kavgasında gelinen son nokta haberimizde. Şimdi detaylar.

Seda Sayan Mehmet Ali Erbil kavgasına Seren Serengil de dâhil oldu

Her şey Seda Sayan ile paylaşım yapan Tolga Yüce ile başladı. Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan için geçmişi kirli diyen Tolga Yüce’nin twetini paylaştı. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Seda Sayan altta kalmadı ve Mehmet Ali Erbil ile tecavüzcü suçlaması yaptı.  İkili sonradan birbirinden özür dilese de pandoranın kapağı açılmıştı bir kere. Kirli çamaşırların ortaya serilmesiyle panikleyen ikilinin kavgasına bu sefer de Seren Serengil karıştı. Seda Sayan’ın evdeki hizmetçiye tecavüz ettiği suçlamasında bulunduğu Mehmet Ali Erbil'i savunan Seren Serengil, Seda Sayan ile ilgili ağza alınmayacak suçlamada bulundu. Ünlü sunucu Seda Sayan’ı geçmişte "zenginlere kadın ayarlamakla" suçlayan ve elinde tape'ler olduğunu iddia eden Seren Serengil, olayın çığırdan çıkmasına sebep oldu.

Seni üzeni ben de fena üzerim

Sosyal medya birbirini suçlayan ve eski defterleri açarak kirli çamaşırları ifşa eden Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan dün uzlaşma yolunu seçti. Seda Sayan'ı hedef alarak ‘Geçmişi kirli’ ifadelerini kullanarak kavganın fitilini ateşleyen Erbil'e cevap veren Sayan çok ağır konuştu. "Tuğba ile evli iken hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur" ifadelerini kullanan Seda Sayan intikamını almış oldu. Dün birbirinden özür dileyen ikili tam da barıştı derken bu sefer araya giren Seren Serengil ile zehir zemberek ifadeler kullandı.

Bir laf daha ederlerse tapeleri yayınlarım

Seda Sayan'ın tecavüz iddialarını yalanlayan Mehmet Ali Erbil'i savunan Seren Serengil, ispat olarak Sayan'ın geçmişiyle ilgili birtakım çirkin iddialarda bulundu. Ünlü şarkıcı Serengil, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ağır suçlamada şunları söyledi: "Mehmet Ali, seni üzeni üzerim. Hele pavyondan çıkıp, yemediği halt kalmamış, zamanında zengin iş adamlarına kadın ayarlayan peşkeş çekenleri hiç affetmem. Sana attıkları iftirayı onlar ispat edemezler ama bende bu arsızların tapeleri var. Sana bir laf daha ederlerse onları yayınlarım"

Canlitv olarak sosyal medyayı sarsan bu kavgayı takip ederek gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

16-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar