Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola'dan o çocuklar için çağrı

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola'dan o çocuklar için çağrı
Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola'dan o çocuklar için çağrı. Sevilen oyuncu Ezgi Mola'nın yaptığı çağrı hemen karşılık buldu. Ezgi Mola'dan alkışlanacak hareket…

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakteriyle son dönemin en çok konuşulan oyuncularından biri Ezgi Mola. Başarılı projeleriyle bilinen Ezgi Mola TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı'ndaki rolüyle büyük beğeni topluyor. Sosyal medya hesaplarını da aktif kullanan Ezgi Mola takipçilerinden bir istekte bulundu. Ezgi Mola yakında doğrum günü olduğunu belirtti. İş birliği yaptı markalar ve tüm takipçilerine doğum günü için hediye göndermeme çağrısı yaptı. Ezgi Mola doğum gününü kutlamak isteyenlerden Kanserli Çocuklar Umut Vakfı'na (KAÇUV) bağış yapmalarını istedi.

Ezgi Mola'dan KAÇUV'a bağış çağrısı

Başarılı oyuncu Ezgi Mola sosyal medya hesaplarından da sevenleriyle buluşuyor. Eğlenceli storylerle hem set hallerini hem de özel hayatını takipçileri ile paylaşan Ezgi Mola'nın yaklaşık 6 milyon takipçisi bulunuyor. Masumlar Apartmanı'ndaki Safiye performansıyla dikkatleri çeken Ezgi Mola doğal ve samimi bir hayat sürüyor. Usta oyuncu Ezgi Mola bugün yaptığı paylaşımında ise çok anlamlı bir işe imza attı. Ezgi Mola 29 Mart'ta doğum günü olduğunu söyledi ve hediye göndermek isteyenlerden bir talepte bulundu. Mola, takipçilerinden ve iş birliği yaptığı markalardan KAÇUV'a bağış yapmalarını istedi.

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'sinden alkışlanacak hareket

Ekranların son dönemde en ilgiyle izlenen projesi Masumlar Apartmanı oldu. Her bölümü reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı'nın oyuncu kadrosu da oldukça güçlü. Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar ve Ezgi Mola performanslarıyla seyirciden tam not alıyor. Masumlar Apartmanı'nın en tipik karakteri ise Ezgi Mola'nın canlandırdığı Safiye… Psikolojik sorunları olan Safiye'nin hayatı ilgiyle takip ediliyor. Ezgi Mola hem çok izleniyor hem de dizi dışında da birçok projede yer alıyor. Kanserli Çocuklar Umut Vakfı'nın aynı zamanda yüzü olan Mola, doğum gününde çok anlamlı bir istekte bulundu.

Ezgi Mola'nın çağrısı yanıtsız kalmadı

Ezgi Mola paylaştığı story'de şunları söyledi; "Yakında benim doğum günüm. Ben de Kanserli Çocuklar Umut Vakfı'nın hem destekçisi hem de kamu spotunda yüzüyüm. Bu sene doğum günümde istedim ki hiç kimse bana hediye yollamasın. Herkes ekonomik durumunun uygunluğuna göre bu çocuklarımızın tedavisi için destekte bulunsun. Eğer siz de gönlünüzden ne kadar koparsa ve bütçenize ne kadar uyarsa destek olmak isterseniz oraya destek olabilirsiniz. Biraz olsun birilerine şifa olalım. Bir işe yaramış olalım… Kendimizi daha iyi hissederiz. Bütün markalara da sesleniyorum. Bana hediye yollamayın. Bağışta bulunun…" Ezgi Mola bir sonraki paylaşımında KAÇUV'a birçok kişinin bağış yapmaya başladığını belirterek herkese teşekkür etti.

15-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar