Teşkilat dizisi 2. bölümüyle reyting rekoru kırdı

Teşkilat dizisi 2. bölümüyle reyting rekoru kırdı
Onlar resmen ölü isimsiz kahramanlar. vatan için en sevdiklerinden hatta kendi canlarından bile vazgeçtiler. ülkemizin ilk istihbarat dizisi Teşkilat rekorları parça parça etti.

Ülkemizin ilk istihbarat yapımı olan Teşkilat dizisi 2. bölümüyle reyting rekoru kırdı. 7 korkusuz elemanın vatanları için girdiği inanılmaz mücadeleyi anlatan Teşkilat dizisi 7 Mart Pazar günü ilk bölümüyle de reyting rekoru kırmıştı. Kendi kendisiyle yarışan Teşkilat’ın hayranları yeni bölümün ne kadar izlendiğini merak ediyor. İşte o reyting rekoru kıran rakamlar haberimizde. Şimdi detaylar

Teşkilat dizisi 2. bölümüyle reyting rekoru kırdı

Tarihi dönem dizileri ve romantik komedi yapımlarıyla sezona damgasını vuran TRT 1’in yeni dizisi ‘Teşkilat’, Pazar günlerine ambargo koydu. İlk bölümünde olduğu gibi ikinci bölümüyle de milyonları ekran başına kilitleyen Teşkilat bir reyting rekoruna daha imza attı.

Tam Anlamıyla Bir Rekor Kırdı

14 Mart Pazar akşamı 2. Bölümü yayınlanan TRT1 dizisi Teşkilat, Total’de 13.67 izlenme oranı, AB’de 14.95 izlenme oranı, ABC1’de ise 15.67 izlenme oranıyla tam anlamıyla bir rekor kırdı. Resmen ölü olan 7 cengaverin acı ve çile dolu mücadelesini anlatan Teşkilat, görsel şovları, teknolojik aletlerin kullanımı, aksiyon dolu heyecanlı sahneleriyle güne damgasını vurdu. İlk defa Başkent Ankara’da böylesi devasa bir platformda çekilen dizi büyük beğeni toplarken #Teşkilat etiketiyle sosyal medyaya da damgasını vurdu.

Teşkilat dizisi ikinci bölümünde neler oldu?

Evlenmek üzere olduğu Ceren’in hain çıkmasıyla büyük şok geçiren Serdar, yalan makinesine bağlanarak sorgulanan Serdar, hem Teşkilat ile hem de kendisiyle hesaplaştı. Mete’nin emriyle Ceren ile hiçbir şey olmamış gibi davranan Serdar, Ceren’in arkasında kimler olduğunu çıkarmak için harekete geçti. SİHA fabrikasına yapılan saldırıyı gerçekleştiren Pascal’ı Türkiye’den çıkarma görevini üstlenen Ceren, takip edildiğini bilmeden kontaklarıyla irtibat kurdu. Teşkilat Ceren’in evine takip sistemi kurarak onu 24 saat yakın takibe aldı.

'Devlet Öl Der Ölürsün, Yaşa Der Yaşarsın'

Gerçekte olmayan uçak kazası süsüyle öldükleri bildirilen 7 elemanın ailesi Emniyete getirildi ve Mete Bey tarafından teskin edildi. Ekip üyeleri ise sevdikleri yalnız bırakmanın acısını sorgularken kendi içlerinde de yapılanları sorgulamaya başladı. Ekipte en az konuşan Hakkı son noktayı koydu: “Devlet öl der ölürsün yaşa der yaşarsın”

Görkemli prodüksiyonu, üst düzey oyuncu kadrosu ve yürek burkan hikayesi ile ekranlarda bağımlılık yapan Teşkilat’ın 3. Son bölümü 21 Mart Pazar günü saat 20.00’de TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler

15-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar