Mehmet Ali Erbil Hastaneye Yattı!

Mehmet Ali Erbil Hastaneye Yattı!
Ünlü oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil hastaneye yattı. Ayda bir kontrol için hastaneye yatan ve kontrolleri yapılan ünlü oyuncunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ünlü sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil’den gelen haber bugün bir anda sevenlerini derin bir endişeye sevk etti. Sosyal medya ve magazin basınında yer alan haberlere göre ünlü oyuncu hastaneye kaldırıldı. Bir anda herkesi endişelendiren olayın içyüzü anlaşılınca herkes derin bir nefes aldı. Haberlere göre ünlü oyuncu Mehmet Ali Erbil rutin kontrolleri için Maslak’ta bulunan özel bir hastaneye bir günlüğüne gitmişti. 2018 yılında evinde düşerek kaburgalarını kıran ve hastaneye kaldırılan ünlü sunucu ve oyuncunun daha önceki hastalığı ‘kaçış Sendromu’ nüksetmiş ve Mehmet Ali Erbil yoğun bir tedavi sürecine tabi tutulmuştu. 234 gün gibi uzun bir süre hastanede tedavi gören oyuncu daha sonra hastaneden tav-burcu olmuştu. Evinde dinlenen ve her geçen gün daha da iyiye giden ünlü oyuncunun her ayın bir günü rutin kontroller için hastanede kaldığı öğrenildi.

Bir Günlüğüne Hastaneye Yattı!

Hastanede kaldığı uzun bir sürenin ardından taburcu olan ünlü oyuncu, sunucu ve şovmen Mehmet Ali Erbil her ayın bir günü rutin kontroller için hastaneye yatıyor. Geçtiğimiz gün bu rutin kontrol için hastaneye yatan ünlü isim bir anda herkesi telaşlandırdı. Mehmet Ali Erbil rutin kontrol için bir günlüğüne Maslak’ta bulunan özel bir hastaneye yatarken durumu yakın dostu Ercan Avşar sosyal medya hesabından paylaştı. Mehmet Ali Erbil’le görüntülü konuşan Avşar Mehmet Ali Erbil’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Ünlü oyuncu ve sunucunun durumunun iyi olduğu gelen haberler arasında. Geçtiğimiz günlerde kızı Yasmin’in doğum günü kutlayan ünlü oyuncudan gelen haberler oldukça ümitliydi ve sevenlerini mutlu etmişti.

Kaçış Sendromu Nasıl Bir Hastalık?

Ünlü şovmen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil’in daha önce yaşadığı ve 2018’de de yeniden nükseden kaçış sendromu hastalığı, kılcal damarlarda bulunan sıvı ve elementlerin bilinmeyen bir sebeple damar dışına doğru difüzyonuna kaçış sendromu adı verilmektedir. Tansiyonun düşmesi ve ataklarla gelen hastalık, kanın yoğunlaşmasıyla birlikte protein, su ve minarelerin damarlardan sızması olarak tanımlanır. Hastalığı tedavi edebilecek bir yöntem henüz bulunamamıştır ve hastalık çok nadir görülmektedir. Hastalığın tedavisinde uygulanan yöntemler daha çok hastalığın yol açtığı sorunları çözüme kavuşturmayı esas alır. Amaç atakları kontrol altına alabilmektir.

16-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar