Nurseli İdiz Rol Alacağı Filmin Kadrosundan Çıkarıldı!

Nurseli İdiz Rol Alacağı Filmin Kadrosundan Çıkarıldı!
Zoraki Misafir adlı filmde rol alacak olan ancak çekimlere başlanmasına sadece bir gün kala oyuncu kadrosundan çıkarılan Nurseli İdiz hakkını mahkemede arayacağını açıkladı!

Türk sinemasının başarılı oyuncularından Nurseli İdiz’in önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanılacak ve 2021 yılında vizyona girecek sinema filmi ile sözleşme imzaladığı daha önceleri magazin basınında kendisine yer bulmuştu. Komedi filmi olacak olan ve Uğur Yücel’le birlikte başrolde yer alacağı açıklanan Nurseli İdiz’e ne yazık ki filmin çekimlerinin başlanmasına bir gün kala kötü bir haber geldi. İddiaya göre filmin yapımcısı son anda ünlü oyuncuyla çalışmaktan vazgeçerek kadrodan çıkarılmasını istedi. Bu durum karşısında şoke olan Nurseli İdiz sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak duruma açıklık getirdi ve olanları doğrulayarak hakkını mahkemede arayacağını ifade etti.

Nurseli İdiz Zoraki Misafir Kadrosundan Çıkarıldı!

MGX Film ve Yapım şirketi tarafından hazırlıkları süren ve Yönetmen Bülent İşbilir tarafından çekilecek olan Zoraki Misafir filminde Uğur Yücel, Nurseli İdiz, Mustafa Üstündağ, Murat Akkoyunlu ve Gürgen Öz rol alacağı açıklanmıştı. Ancak Yapım şirketinin son dakikada aldığı bir kararla filmin kadrosundan Nurseli İdiz çıkarıldı. Bunun üzerine İdiz sosyal medya hesabımdan bir açıklama yaptı. İdiz açıklamasında “11 Aralık’ta yönetmen Bülent İşbilir tarafından sunulan film projesiyle ilgili MGX Film ve Yapım Şirketi sahibi Müşvik Guluzade ile sözleşeme yaptık. Saç, kostüm ve okuma provalarım yapıldı. Ön avans ödeme yapıldığı halde çekimlere başlanmasına bir gün kala filmin dijital platforma satılması sebebiyle kadrodan çıkarıldığımı bildirdiler. Oyunculuğum her zaman her şeyden önce geldiği için hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan programdaki işimi kaybetme riskine rağmen bu filmi kabul ettim. Maddi ve manevi haklarımı hukuki yollardan arayacağımı bildirmek isterim” ifadelerini kullandı.

Zoraki Misafir!

2021 yılında vizyona girmesi beklenen komedi filmi Zoraki Misafir için hazırlıklarda sona gelindi ve çekimlere başlandı. Uğur Yücel, Mustafa Üstündağ, Murat Akkoyunlu ve Gürgen Öz’ün rol aldığı filmi Bülent İşbilir yönetiyor. Gözden düşmeye başlamış bir medya patronunun satın aldığı sıra dışı format ve sonrasında yaşanan komik olayları anlatan filmin okuma provaları ekip olarak geçtiğimiz günlerde yapıldı. Oldukça keyifli bir ortamda geçen okuma provalarında ekibin sete biran önce çıkmak için oldukça heyecanlı olduğu görülmüştü.

17-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar