Mehmet Ali Erbil yeni projesi ile ekranlara geldi!

Mehmet Ali Erbil yeni projesi ile ekranlara geldi!
Mehmet Ali Erbil yeni projesi ile ekranlara geldi! Gelinim Mutfakta Mehmet Ali Erbil izle. Mehmet Ali Erbil yeni programı hangi kanalda?

Mehmet Ali Erbil yeni projesi ile ekranlara geldi! Gelinim Mutfakta Mehmet Ali Erbil izle. Mehmet Ali Erbil yeni programı hangi kanalda? Mehmet Ali Erbil taciz iddiası nedir? Mehmet Ali Erbil yeni programının adı. Mehmet Ali Erbil hangi kanalda? Mehmet Ali Erbil Kanal D izle. Gelinim Mutfakta yeni bölüm izle. Gelinim Mutfakta Aslıhan gitti mi? Mehmet Ali Erbil Yaren gitti mi? Mehmet Ali Erbil Yaren kaç bilezik aldı? Mehmet Ali Erbil haberleri. Gelinim Mutfakta haberleri.

Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta yepyeni bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Yepyeni yarışmacıları ve sunucusu ile yeni bir haftaya merhaba diyen Gelinim Mutfakta'da bugün heyecan doruktaydı. 4 sene aradan sonra ekranlara geri dönen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Gelinim Mutfakta yarışmasında yer almaya başladı. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile Gelinim Mutfakta ekine katıldığını duyuran Mehmet Ali Erbil, bu hafta ekranlard olacağını söyledi.

Demet Akalın'ın Gelinim Mutfakta ekibinden ayrılması üerine, progaram yönetimi kararı üzerine her hafta bir ünlü ismin programı sunacağını öğrenmiştik. Ardından Songül Karlı, Safiye Soyman gibi isimler programı sunarak seyirci ile birlikte oldular. Bu hafta is ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Gelinim Mutfakta sunucusu olarak ekranlarda olmaya devam edecek. Mehmet Ali Erbil sosyal medya da yaptığı paylaşımda, '4 yıldan sonra ilk program; Gelinim Mutfakta, bu Pazartesi saat 13.00’de Kanal D’de, kaçırmayın üzülürsünüz' sözlerini kullandı. Ancak ünlü ismin programa katılmasıyla sosyal medya kullancıları ikiye bölündü. Mehmet Ali Erbil'in geçtiğimiz aylarda ortaya atıllan taciz iddialarına karşılık Gelinim Mutfakta programına katılmasını uygun bulmayan takipçiler tepki gösterdi. Ardından program esnasında kayınvalidelerin yanına giden Mehmet Ali Erbil, sohbet ederken kayınvalidelerden birisinin eşinin adının Serkan olduğunu duydu. Bunun üzerine 'Serkan, nedir arkandan sarkan' sözlerini kullanan Mehmet Ali Erbil'e tepkiler çığ gibi yağdı. Ardından sosyal medyada olay olan Mehmet Ali Erbil'e 'Midem bulandı, birde programda yapıyor bunu' ve 'Programın adını sapık mutfakta yapın' gibi yorumlarla tepki geldi.

01-11-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar