Mehmet Ali Erbil’den karşı hamle geldi

Mehmet Ali Erbil’den karşı hamle geldi
Mehmet Ali Erbil'in kendisine yolladığı mesajları ifşa eden Ece Ronay, 64 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'in ceza almasını sağlamıştı. Ünlü şovmenden gecikmeden karşı hamle geldi

Bir süredir uygunsuz mesajları ifşa olan ve hakkında uzaklaştırma kararı çıkarılan Mehmet Ali Erbil’den karşı hamle geldi. Hayranları ülü şovmenin Ece Ronay için yaptığı hamleyi konuşuyor. Mehmet Ali Erbil ve Ece Ronay cephesinde gelinen son nokta haberimizde. Şimdi detaylar

Mehmet Ali Erbil’den karşı hamle geldi

Şarkıcı Ece Ronay, klibinde oynatarak ün sahibi olduğu Mehmet Ali Erbil'in kendisine yolladığı ahlaksız mesajları ifşa etmiş ve 64 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'in çirkin tekliflerde bulunduğu iddiasıyla dava açmıştı. Açılan dava sonucu ünlü şovmen 2 aylık uzaklaştırma cezasıyla cezalandırılmıştı.

Konuyu yargıya taşıdı

Genç şarkıcı Ece Ronay'ın taciz ve tehdit içeren mesajları ifşa etmesiyle başlayan süreçte Erbil, kendisini küçük düşürdüğü iddiasıyla genç kıızn cezalandırılmasını istedi. İddiaya göre Erbil, önce genç kıza yarı şaka yarı ciddi, yanında uyumak istediğini belirtmiş; Ece Ronay da reddetmişti. Bunun üzerine ciddileşen Erbil, genç kıza neden vücudunu sosyal medyada sergilediğini sormuş ve cevap yerine mahkeme celbiyle karşılaşmıştı.

Mesajla taciz olur mu?

Sabah gazetesinden Dilek Yaman Demir'in verdiği bilgiye göre taciz iddiaları ayyuka çıkan Erbil, bir magazin programına telefonla bağlandı ve süreci şöyle değerlenmişti:  "Konuyu yargıya taşıyorum. Mesajla ne tacizi olabilir. İfşa etmesi bile ayıp. Ben kendisine böyle mesajlar atmadım. O benim asistanımla irtibat halinde, ben değilim" 
Bunun üzerine Aile Mahkemesi'ne başvuran Ece Ronay elindeki suç delillerini mahkemeye sunmuş ve ünlü şovmen hakkında 2 ay süre ile koruma kararı aldırmıştı. Magazin dünyasını sarsan gelişmeler yaşanırken bir hamle de ünlü şovmenden geldi. Avukatları aracılığıyla mahkemeye başvuran Mehmet Ali Erbil, sosyal medya üzerinden yazışmalarını yayınlayan Ece Ronay'ın özel hayatının gizliliğini ihlal ettiğini ve kişisel verilerini hukuka aykırı olarak yaydığını ileri sürdü. Şikayetin ardından Ece Ronay hakkında Mehmet Ali Erbil'in yaşananlar nedeniyle maddi ve manevi olarak zarar gördüğü iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Mehmet Ali Erbil Kimdir?

1957 yılında İstanbul'da doğan Erbil, Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü'nden mezun oldu. Tiyatro ile ilgilenen Erbil, TRT'de görev yaptı. Sunduğu "Çarkıfelek" programı ile dünyaca tanınan Mehmet Ali Erbil, sunucu, seslendirme ve oyuncu olarak birçok programda görev almıştır.

16-10-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar