Sunucu Arayışları İçinde Olan Gelinim Mutfakta Programından İlginç Çözüm

Sunucu Arayışları İçinde Olan Gelinim Mutfakta Programından İlginç Çözüm
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün ekrana gelen Gelinim Mutfakta’ya sunucu dayanmıyor. Programı bundan sonra her hafta bir ünlünün sunacağı öğrenildi.

Televizyonlarda bazı programlar vardır ki bir türlü ne vazgeçilebilir ne de tam olarak sorunları giderilebilir. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve gün içinde kanalın en çok seyredilen yapımlarının başında gelen gelinim Mutfakta da bu tür programlardan. Yayına başladığı günden itibaren sunucularla sorun yaşayan ve bir türlü aradığı sunucuyu bulamayan programda son olarak Demet Akalın sezon başında sunuculuğa başlamıştı. Ancak aradan geçen haftalarda sunucu ile program yapımcısı ve kanal arasında sorunlar yaşandığı iddiaları konuşulmaya başlanmış ve son olarak da Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta programının yolları ayrılmıştı. Daha sonra sunucu arayışlarına giren yapımcı ilk olarak Ünlü şarkıcı Songül Karlı ile çalışmaya başlamıştı. Ancak Songül Karlı’nın asıl sunucu olmadığı ilk haftanın sunucusu olduğu ortaya çıktı.

Sunucu Dayanmıyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programı bir yemek, magazin ve yarışma programı formatında işleniyor. Hafta içi her gün ekrana gelen programın reytingleri oldukça iyi. Ancak program başladığından beri programdan pek çok sunucu geldi geçti. İlk önce Fatih Ürek ile seyirci karşısına çıkan program daha sonra Onur Büyüktopçu ile anlaşmıştı. Onur Büyüktopçu’dan sonra ünlü isim Seda Sayan sunuculuk yaptı ve son olarak da Demet Akalın programa sunucu oldu. Ancak ne yazık ki bu isimlerin hiçbiri programda kalıcı olmadı. Son olarak programla yollarını ayıran Demet Akalın’dan sonra sunucu arayışlarını sürdüren yapımcı ilginç bir çözüm buldu. Bir daha sunucu problemi yaşamamak için her hafta başka bir isimle ekrana çıkma kararı alındı.

Her Hafta Bir Sunucu

Kanal D ekranlarının yemek yarışma programı Gelinim Mutfakta geçtiğimiz günlerde sunucusu Demet Akalın’la yollarını ayırmıştı. İddialara göre kanal yönetimi ile anlaşamayan Demet Akalın programdan ayrılmıştı. Bunun üzerine sunucu arayışlarına giren yapımcı değişik bir çözüm üretti. Yapımcı Gelinim Mutfakta’yı bundan sonra her hafta bir ünlü ismin sunacağını açıkladı. İddiaya göre ilk olarak Songül Karlı ile çalışıldı ve onunla yapılan beş program bitti. Şimdi başka isimlerle görüşüldüğü ve bu isimlerden birinin de Mehmet Ali Erbil olduğu öğrenildi. Ünlü sunucunun beş programa prensipte evet dediği öğrenildi. Ayrıca görüşülen isimler arasında Hadise, Ezgi Mola, Şebnem Bozoklu, Öykü Gürman ve Aslı Hünel’in olduğu iddia edildi. Bakalım bundan sonraki süreçte Gelinim Mutfakta programında neler yaşanacak?

16-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar