Mehmet Aslantuğ milletvekili aday adayı oldu

Mehmet Aslantuğ milletvekili aday adayı oldu
Türkiye İşçi Partisi(TİP) Genel Başkanı Erkan Baş,ünlü oyuncuya vekillik teklif ettiklerini ve ünlü oyuncunun teklifi kabul etmesinden dolayı sevindiklerini duyurdu.

Türk sinema ve dizi filmlerinin başarılı ismi usta oyuncu Mehmet Aslantuğ siyasete giriyor. 14 Mayıs seçimlerine günler kala kararını kesinleştiren Aslantuğ, Türkiye İşçi Partisi’ne milletvekilliği için aday adaylığı için başvurdu.

Mehmet Aslantuğ milletvekili aday adayı oldu

Deprem sonrası yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olan emektar sanatçı Mehmet Aslantuğ, TRT1 ‘de yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisi oyuncu kadrosundan herhangi bir sebep gösterilmeden çıkartılmıştı. Türkiye İşçi Partisi(TİP) Genel Başkanı Erkan Baş,ünlü oyuncuya vekillik teklif ettiklerini ve ünlü oyuncunun teklifi kabul etmesinden dolayı sevindiklerini sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:” Onu sadece unutulmayan rolleriyle değil, planlı bir provokasyona maruz bırakılan Ahmet Kaya'yı cesurca savunmasıyla da hep şükranla hatırlıyoruz. Adaylık teklifimizi kabul ederek bize güç veren sevgili Mehmet Aslantuğ'a yürekten teşekkür ediyorum TİP senin kaptan"

TRT’nin Yürek Çıkmazı dizi kadrosundan çıkartıldı

Sosyal medya hesabından daha önce  oğluna seslenerek Yürek Çıkmazı dizisinden ayrıldığını duyuran Aslantuğ "Yalancı (1993) adlı çalışmadan 30 yıl sonra dahil olduğum Yürek Çıkmazı'na veda ettim bu akşam. İlk kez bu duygularla birlikte oynamanın deneyimini de heybeye koyarak ve elbette tereddüt bile etmeden. Gerçeğe yoldaşlık ediyoruz diye; ürken, küsen, kızan birilerine teslim edilecek bir yürekle büyüyüp serpilmedik. Öyle de gideceğiz muhakkak. Görevimizi layıkıyla yapmaya, türkülerimizi hissederek söylemeye devam ederek...Ah benim gönlü güzel oğlum, meslek hayatında bu türden beklentilerle sınava girdiğinde; bir an bile düşünme, doğruyu terk etme, senin için iyi olan şey halkın için sorunluysa eğer, aklını asla ikiletme! Çalışma hayatın başka ülkeleri dayatsa bile; derdin de, gönlün de ülkende olsun. Bu mühürlenmiş duyguyu yok sayarak terk etme! Umutsuzluk bir hastalık evlat. Hiçbir şey için çaresiz değilsiniz, çare sizsiniz. Geleceğiniz; aydınlık, bereketli, onurlu ve kutlu olsun" şeklinde serzenişte bulundu.

Eşi Arzum Onan’dan destek geldi

Gözlerden uzak yaşadıkları evlilik hayatlarıyla örnek gösterilen Mehmet Aslantuğ –Arzum Onan çifti tek evlatları olan Can ile birbirlerine hep destek oldular. Milletvekilliği konusunda da Onan eşine desteğini şöyle ifade etti ; "Bugüne kadar yaptıkların, söylediklerin yapacaklarının söyleyeceklerinin teminatıdır. Her zaman yanındayız, yanında olacağız. Seninle her zaman gurur duyduk, duyacağız"

30-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar