Gülcemal dizisi ne zaman başlıyor?

Gülcemal dizisi ne zaman başlıyor?
Başrollerini Murat Ünalmıış ve Melis Sezen'in paylaştığı FOX TV’nin yeni dizisi Gülcemal perşembe akşamları izleyiciyle buluşacak. Gülcemal dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor.

Ünlü oyuncular Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in başrollerini paylaştığı dram dizisi Gülcemal'in çekimleri sürüyor. İlk bölümün fragmanı yayınlanan Gülcemal' dizisinin yayın tarihi araştırılıyor. Fox Tv'nin iddialı dizisi Gülcemal anne sevgisnden yoksun bir adamın neler yapabileceğini anlatıyor. Dizi severler merak ediyor, fragmanı yayınlanan Gülcemal dizisi ne zaman başlıyor?  FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak Gülcemal dizisinin ilk bölümü izleiciyle ne zaman buluşacak?  Gülcemal dizisiyle ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Gülcemal dizisi ne zaman başlıyor?

Fragmanı en çok tıklanan yapımlardan biri olan Gülcemal dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Başrollerini Murat Ünalmıış ve Melis Sezen'in paylaştığı FOX TV’nin yeni dizisi Gülcemal perşembe akşamları izleyiciyle buluşacak. İlk bölümü m Nisan'da Fox Tv'e yayınlanacak olan Gülcemal’in kısa ömürlü olan Fox dizilerinden biri mi olacağı yoksa uzun soluklu olacağı tartışma konusu. Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda deneyimli yönetmen Yusuf Pirhasan’ın oturduğu Gülcemal dizisini Eda Tezcan Çalışkan kaleme alıyor. Her perşembe Gülcemal dizisi Fox Tv ekranlarında.

Gülcemal dizisinin konusu nedir?

Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in başrollerini paylaştığı dram dizisi Gülcemal perşembe akşamları yayınlanıyor. Annesinin küçükken terk ettiği Gülcemal (Murat Ünalmış) sevgisiz büyüdüğü bu dünyada adeta bir canavara dönüşmüştür. Yolu güzeller güzeli Deva (Melis Sezen) ile kesişen Gülcemal, nefretle başlayan ancak giderek ateş, tutku ve fırtınanın girdabına savrulan bir aşkın pençesine düşer.

Aşkın büyüsü mü intikam mı?

Gülcemal'in yegane gayesi annesiyle olan savaşında intikam almaktır. Ancak hiç hesapta olmayan aşk, yıllardır güttüğü kine galip gelecektir? Bedellerle dolu bu yolda Gülcemal, acımasız ve kindar bir avcıyken Deva'nın avına düşmekten kendini alamaz. Önce nefret eden, ardından direnen sonrasında kendini teslim olmaktan alıkoyamayan Deva, bu aşkın imkansız olduğunu anladığında iş işten geçmiş olacaktır. Aşk, anne ssevgisi, ihtiras ve intikam duygularının sorgulandığı dram dizisi Gülcemal ilk bölümü 6 Nisan'da Fox Tv ekranalrında. Keyifli seyirler.

30-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar