Mehmet Aslantuğ ve Arzu Monan çiftinden bomba bir proje geliyor

Mehmet Aslantuğ ve Arzu Monan çiftinden bomba bir proje geliyor
Masumiyet dizisinde rol alan Mehmet Aslantuğ yeni bir projenin heyecanını yaşıyor. Mehmet Aslantuğ ve Arzu Monan çiftinden bomba gibi bir proje geliyor. İşte o proje…

Usta oyuncular Mehmet Aslantuğ ve Arzu Monan yıllar sonra aynı projede birlikte yer alacak. Evli olan ünlü çift uzun zamandır üzerinde çalıştıkları proje ile seyirci karşısına çıkacak. Masumiyet dizisinde Hülya Avşar ve Deniz Çakır'la partner olam Mehmet Aslantuğ yeni projesi için kolları sıvadı. Usta oyuncu Masumiyet için ertelediği kendi projesiyle gündemde. Mehmet Aslantuğ eşi Arzu Monan'ın da yer alacağı güçlü bir proje hazırlıyor. İki ünlü ismin bir arada olacağı proje yıllar önce çekilen bir diziden esinlenerek ortaya çıkıyor.

Mehmet Aslantuğ Arzu Monan'ı ikna etti

Mehmet Aslantuğ ve Arzu Monan'ın 24 yıl önce beraber rol aldıkları Sıcak Saatler dizisi dönemin başarılı yapımlarından biriydi. En son Fox Tv'de yayınlanan Masumiyet dizisinde rol alan Aslantuğ kendi projesini askıya almıştı. Masumiyet dizisi final yapınca Mehmet Aslantuğ yeniden kendi projesi ile ilgilenmeye başladı. Eşi Arzu Monan'ı da ikna eden Aslantuğ Sıcak Saatler dizisini Son Cemre adıyla yeniden çekmeyi planlıyor. Son Cemre dizisinde ünlü çift Sedat Yalçın, Buket Hazal karakkterlerinin değişen halini canlandıracak. Birkaç yıldır bu proje üzerinde çalıştığı öğrenilen Mehmet Aslantuğ, dizinin kadrosunu da güçlü isimlerden oluşturmayı planlıyor.  

Masumiyet setinin bitmesiyle üzerinde çalışmaya geri dönen Mehemt Aslantuğ'un yeni projesi merakla beklenmeye başlandı. Setlerde uzun süredir olmayan Arzu Monan'ın da kamera karşısına geçmeyi kabul ettiği proje seyirciye aynı zamanda nostalji yaşatacak gibi görünüyor.

Mehmet Aslantuğ ve Arzu Monan çifti 1996 yılında evlenmişti. 25 yıllık mutlu bir evlilikleri olan ünlü çiftin Can adını verdikleri bir oğulları var. Ünlülerin dünyasında çok sık rastlanmayan bir şekilde uzun süredir evli olan çift zaman zaman reklam filmleriyle de ekrana geliyordu. Televizyon dizilerinde sık görünmeyen çift yeni projeleri için birlikte kamera karşısına çıkacak. Mehmet Aslantuğ geçen sezon iddialı bir yapım olan Masumiyet dizisinde yer almıştı. Fakat Masumiyet dizisi istenen reyting oranını alamayınca final yapma kararı verilmişti.

26-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar