Mevlana Dizisine Yeni Oyuncular Katıldı

Mevlana Dizisine Yeni Oyuncular Katıldı
TRT 1ekranlarında gelecek sezon yayınlanacak olan ve hazırlıkları devam eden Mevlana adlı dizisi için sürpriz isimlerle anlaşmaya varıldı.

Televizyon kanalları için hazırlıkları süren pek çok yapım şu sıralar birçok değişik konuda birçok değişik kalemlerde hazırlıklar yapıyor. Özellikle son senelerde TRT için hazırlıkları süren diziler oldukça sık konuşuldu ve bu diziler için pek çok iddialar ortaya atıldı. Ancak özellikle bu sezon başlayan ve reytinglerde oldukça iyi seviyelerde olan diziler kanalın ne kadar ince eleyip sık dokuduğunun da kanıtı oldu. Yapım şirketleri tarafından kamu kanalı TRT için hazırlanan diziler reytinglerde çok iyi yerlerde olurken aynı zanda kanalın gelecekteki projeleri de önem arz etmeye başladı. Kanal için Kale Film tarafından hazırlıkları sürdürülen dizilerden biri olan ve yine bir dönem dizisi olan Mevlana adlı yapımda bu yapımlardan biri olarak gündemde. Kale Film tarafından hazırlıkları süren ve gelecek sezon TRT 1 ekranlarında olması beklenen Mevlana dizisi için yapım şirketi cast çalışmalarını sürdürüyor. Şirket dizi için yeni oyuncularla anlaşmaya vardı.

Mevla Dizisi İçin Sürpriz İsimler

Gelecek sezon planlamasını şimdiden yapmaya başlayan TRT 1 yeni projelerinin hazırlıklarını yapım ajansları acılığı ile sürdürüyor. Kale Film tarafından hazırlıkları sürdürülen ve yeni sezonda TRT 1 ekranlarında yayınlanacağı açıklanan dönem dizisi Mevlana için yeni oyuncularla görüşmeler ve anlaşmalar sağlandı. Kale Film’in hazırladığı projede rol alacak ünlü isimler Zerkubi karakteriyle Ahmet Mümtaz Taylan, Şemsettin İsfehani karakteriyle Baki Davrak, Gıyaseddin karakteriyle Burç Kümbetlioğlu, Şirazi karakteriyle Ushan Çakır, Kemalettin Kamyar karakteriyle Mert Karabulut, Kıramana karakteriyle Özlem Tokaslan ve Meczup karakteriyle Mert Turak yer alacak. Dizinin hazırlıkları sürerken bu yeni dönem dizisinin de en az bu sezon başlayan kanalın yeni dizileri kadar reyting elde etmesi ve seyirci tarafından sevilmesi bekleniyor. Özellikle Mevlana gibi tarihi bir karakterin hayatının anlatılacak olması dizinin şimdiden merakla beklenmeye başlamasına sebep oldu.

Mevlana Dizisi

Gelecek sezon kamu kanalı TRT 1 ekranlarında ekrana gelecek olan ve hazırlıkları Kale Film tarafından yapışan dönem dizisi Mevlana, Anadolu Selçuklu zamanında Konya’da yaşamış meşhur din alimi Mevlana’nın hayatını anlatmak üzere projelendirildi. Dizi dönem dizisi olarak ekrana gelirken 60 dakika ve 30 bölüm olarak planlanmakta. Kanal için büyük bir prodüksiyon olacak Mevla Dizisi şimdiden merakla beklenmeye başlandı.

25-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar