Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi final yapıyor

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi final yapıyor
TRT 1'in başarılı dönem dizisi Mehmetçik Kutlu Zafer final yapıyor. Mehmetçik Kutlu Zafer neden, ne zaman final yapıyor?

TRT 1 ekranlarının başarılı dönem dizileri arasına adını yazdıran, Bozdağ Film tarafından TRT 1 için hazırlanan Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin final tarihi belli oldu. Bir süredir hakkında sezon sonunu görmeden yayından kaldırılacağı söylentileri dolaşan dizinin kaç bölüm sonra final yapacağı belli oldu. Mehmetçik Kutlu Zafer neden, ne zaman final yapıyor?

MEHMETÇİK KUTLU ZAFER NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Birinci Dünya Savaşı'nın bitmesine yakın Osmanlı topraklarında İngilizlere karşı verilen mücadelenin konu alındığı, başrolünü tecrübeli oyuncu İsmail Hacıoğlu ve İlker Aksum'un yer aldığı, oyuncu kadrosunda Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Özgür Kaya, Berk Eçer, Ogün Kaptanoğlu gibi tecrübeli isimlerin bulunduğu dizi perşembe akşamları ekranlara geliyordu.

Perşembe akşamı yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, Bizim Hikaye, Avlu gibi başarılı dizilerin karşısında reyting sonuçlarında beklentilerin altında kalan dizinin 35. bölümüyle ekranlara veda edeceği öğrenildi.

MEHMETÇİK KUTLU ZAFER SON BÖLÜM ÖZETİ

Türk askerleri, kontrolü Zafir'in elinde olan bölgeden geçerken hiç beklemedikleri bir saldırıyla karşı kaşıya kalırlar. Zafir'in emriyle bölge aşiretleri, Türk askerlerine saldırırlar ve bu saldırı sonucu askerler şehit olur. Saldırının haberini alan Halil Albay, askerlerin intikamı hiç düşünmeden, askerlerin intikamını almak için harekete geçer ve Zafir'i yakalar.


Diğer yandan Ebu Ula planını hayata geçiren Üsküplü, bu planıyla İngiliz ordusunu iyice yıpratmayı hedeflemiştir. Planı neticesinde Ebu Ula ile İngilizler'in arasını açacak ve böylece İngiliz ordusunda kaymakam desteğini çekecek ve ordu birbirine girmeye başlayacaktır.

Halil'i gördürmek için, Mehmet'in kışlaya gönderildiğini öğrenen Üsküplü, onu durdurmak için harekete geçer ancak Osmanlı Kışlasına gidebilmek için Şerif Neccar'ın yardımına ihtiyacı vardır.

MEHMETÇİK KUTLU ZAFER İZLE

TRT 1'de her hafta ilgiyle takip edilen Metmetçik Kutlu Zafer dizisinin izlemek için TRT 1 canlı izle sayfamızı ziyaret edebilir, dizi hakkında daha fazla gelişmelerden haberdar olmak için blog sayfamızı takip edebilirsiniz.

04-01-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar