İstanbullu Gelin izleyicisine müjde! 69. bölüm tarihi belli oldu!

İstanbullu Gelin izleyicisine müjde! 69. bölüm tarihi belli oldu!
İstanbullu Gelin izleyicisini çok sevindirecek bir gelişme yaşandı. 3 hafta sonra yeni bölümüyle yayınlanması beklenen dizinin 69. yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı belli oldu.

Yeni yılın gelmesiyle birlikte, normalde bir hafta süren sezon arası, geçtiğimiz sezon iki hafta, bu sezon da üç haftaya çıkarılmıştı. 21 Ocak Pazartesi gününe kadar Atv, Star TV, Fox TV, Tv8, Fox Tv ve Show TV'de yayınlanan dizilerin yeni bölümlerinin reklam ve sponsor anlaşmalarının yenilenmesinden dolayı ekranlara gelmeyeceği söylenirken Star TV cephesinden dizi takipçilerini sevindiren bir haber geldi.

Star TV'de en son 68. bölümüyle ekranlara gelen, başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinin söylenen tarihten önce yayında olacağı öğrenildi.

İSTANBULLU GELİN 69. BÖLÜM NE ZAMAN?

23 Ocak Çarşamba günü 69. bölümüyle yayınlanaması beklenen İstanbullu Gelin dizisinin reklam ve sponsorluk anlaşmalarının yenilenmesinden dolayı 9 Ocak Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekranlarda olacağı öğrenildi.

Bu gelişme, diğer dizilerinde söylenen tarihten önce yayında olacabileceğinin işaretini verirken, İstanbullu Gelin takipçilerini sevinçlerini sosyal medya hesaplarında dile getirdi.

İSTANBULLU GELİN 68.BÖLÜM ÖZETİ

Alzheimer hastalığına yakalanan Esma'nın mutluluğu için aile elinden gelen herşeyi fazlasıyla yapmaya çalışıyor. Esma ve Garin'in düğün hazırlıkları hızla devam ederken, herkesi tatlı bir heyecan sarıyor. Ancak bu evlilik sonrasında hiçbirşey artık eskisi gibi olmayacaktır!

Annesinin mutluluğu için elinden gelen herşeyi yapan Faruk ve Fikret'in aklındaki en büyük soru, düğünden sonra kimin nerede yaşayacağıdır.

Dizinin yayınlanan tanıtımında Faruk, Süreyya'ya "Bu ev artık Boranlar konağı değil, ben bu evin kararlarını Garip ile tartışamam" diye söylenirken, Esma'nın ise "giderlerse ne yaparım dediğin çocuklarını hemde üze üze kendi ellerinde gönderiyorsun liseli aşıklar gibi, Garip'e aşkından onları bile gözünün görmediğini sanıyorlar" söylediği görülüyor.

Yeni bir ev arayışına geçen Faruk ve Süreyya, Esma'nın aldığı karar neticesinde büyük şok yaşayacaklar.

İstanbullu Gelin 69. bölümüyle 9 Ocak Çarşamba akşamı saat 20:00'da Star TV'de!

05-01-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar