Melis Öz’ün yeni projesi belli oldu

Melis Öz’ün yeni projesi belli oldu
Uzun bir süredir sadece sahnelerde yer alan ünlü oyuncu Melis Öz, başrollerini Özge Yağız, Ferit Aktuğ ve Burak Sevinç'in paylaştığı Beyaz Eşya filminin kadrosuna dahil oldu

Yok Artık filmiyle tanınan Melis Öz'ün yeni projesi belli oldu. Dizi ve sinema oyunculuğu yerine sahneye çıkmayı tercih eden Melis Öz’ün yeni projesi belli oldu. Ünlü tiyatrocu artık bir sinema filminde oynayacak. Hayranları Melis Öz'ün yeni projesini merak ediyor. Ünlü tiyatrocu Melis Öz kimdir, hangi yapımlarda rol almıştır? Melis Öz ve yeni projesi haberimizde.

Melis Öz’ün yeni projesi belli oldu

Yok Artık filmiyle geniş hayran kitlesi kazanan Melis Öz, setler yerine sahnelerde gözükmeyi tercih eden oyuncularımızdan. Uzun bir süredir sadece sahnelerde yer alan ünlü oyuncu başrollerini Özge Yağız, Ferit Aktuğ ve Burak Sevinç'in paylaştığı Beyaz Eşya filminin kadrosuna dahil oldu. PRT Film imzalı Beyaz Eşya'nın yönetmen koltuğunda Hakan Eser oturuyor.

Sevtap karakterine hayat verecek

Sinemaseverlerin heyecan ve merakla bekledikleri Beyaz Eşya filminin kadrosu şekilleniyor. Çekimleri Gürcistan ve Türkiye'de gerçekleşecek olan Beyaz Eşya filmine dahil olan güzel oyuncu Melis Öz, Sevtap karakterine hayat verecek. Beyaz Eşya filminde Melis Öz’ün yanı sıra Özge Yağız, Ferit Aktuğ ve Burak Sevinç gibi usta oyuncular da yer alıyor.

Melis Öz kimdir?

1990 yılında İzmir’de doğdu. Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları bölümünden mezun olan Öz, oyunculuk kariyerine Kadınlar Hep Gülmeli oyunuyla başladı.

Yer Aldığı Tiyatrolar

2022- Monologlar Müzesi “Aşk” / Oyuncu

2021- Monologlar Müzesi ‘Balat’ / Oyuncu

2020- Bunu Kimseye Söylemeyin / Oyuncu

2020- Kadınlar, Filler ve Saireler / Oyuncu

2020- Sen İstanbul'dan Daha Güzelsin / Oyuncu

2017- Sucu Kamil / oyuncu

2016- Balat Monologlar Müzesi / Oyuncu

2016- Ebe Nina İki - Son Dem / Oyuncu

2016- Bekârlığa Veda / Secret Bridesmaids' Business / Oyuncu

2015- Madde 9 / Yönetmen

2015- Kasap / Oyuncu

2015- Kesit / Yönetmen Yardımcısı

2015- Kadınlar Hep Gülmeli / Oyuncu

Sinema

2016- Yok Artık

29-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar