Şebnem Dönmez Yasak Elma’dan ayrıldı mı?

Şebnem Dönmez Yasak Elma’dan ayrıldı mı?
Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen'in başrollerini paylaştığı Yasak Elma'ya geçen sezon Handan karakteriyle dahil olan Şebnem Dönmez diziden ayrılıyor mu?

6 sezondur Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamlarına damga vuran Yasak Elma’da heyecan, aşk, nefret ve entrika fırtınası hız kesmiyor. Kısa ömürlü dizileriyle dizi çöplüğüne dönen Fox Tv’nin en uzun soluklu dizisinde şok bir gelişme yaşandı. Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz’ın başrollerini paylaştığı Yasak Elma’da oynayan Şebnem Dönmez’in diziden ayrıldığı iddia ediliyor. Dizi severler merak ediyor, Handan karakteriyle dizide dengeyi sağlayan Şebnem Dönmez Yasak Elma'dan ayrıldı mı? Yasak Elma ve Şebnem Dönmez ile ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Şebnem Dönmez Yasak Elma’dan ayrıldı mı?

FOX'un Medyapım imzalı Yasak Elma dizisi 6. ve final sezonunu yaşıyor. Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği dizide Ece Erdek Koçoğlu yönetmen koltuğunda oturuyor. Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ile Murat Aygen'in başrollerini paylaştığı diziye geçen sezon Handan karakteriyle Şebnem Dönmez dahil olmuştu. Senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün kaleme aldığı Yasak Elma seon sonunda final yaparak ekranlara veda edecek.

Handan ölüyor mu?

Son sezonunu yaşayan ve her bölümde entrika ve intikamın arttığı diziyle ilgili şok bir gelişme yaşandı. Geçen hafta yapımcıların açıklamasına göre Handan karakterini canlandıran Şebnem Dönmez, diziden ölerek ayrılacaktı. Ancak dün yapılan çekimlerde Eda Ece ve Şebnem Dönmez'in beraber olduğu görüntülendi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre gelen tepkiler üzerine geriadım atan yapımcılar, Şebnem Dönmez’in dizide kalmasına onay verdi. Şebnem Dönmez’in sezon sonuna kadar devam edeceği heyecan, nefret ve entrika fırtınası Yasak Elma, yeni bölümüyle her pazartesi 20.00'de Fox Tv’de.

Şebnem Dönmez Kimdir?

1974 Almanya doğumlu Dönmez, 1996 yılında Türkiye’ye döndü. Sabah Şekerleri programını sunarak kariyerine başlayan güzel oyuncu Eyvah Kızım Büyüdü dizisiyle geniş hayran kitlesine ulaştı. Ezel Akay ile evlenen oyuncu geçtiğimiz yıl Yasak Elma’ya katıldı.

Rol aldığı bazı yapımlar:

2021- Son Yaz (Hande) (Tv Dizisi)

2019 – Zemheri (Mehveş) (TV Dizisi)

2018 – Avlu (Nihal) (TV Dizisi)

2017 – Misafir (Sinema Filmi)

2013-2015 – Medcezir (Sude) (TV Dizisi)

2009 – Vali (Ceyda) (Sinema Filmi)

2008 – Nerede Kalmıştık (Alara) (TV Dizisi)

2002 – Mumya Firarda (Sinema Filmi)

2002 – Kolay Para Kazanma Kılavuzu (Sinema Filmi)

2002 – Aslı ile Kerem (Aslı) (TV Dizisi)

2000 – Reyting Hamdi (Şebnem) (TV Dizisi)

1994 – Bir Demet Tiyatro (TV Dizisi)

1992 – Ahmet Hamdi Bey Ailesi (TV Dizisi)

1991 – Üç Arkadaş (TV Dizisi)

29-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar