Menajerimi Ara'da Coronavirus ayarı Başrol oyuncusu ayrıldı!

Menajerimi Ara'da Coronavirus ayarı Başrol oyuncusu ayrıldı!
Küresel salgın corona virüs dizi sektörünü vurmaya devam ediyor. Menajerimi Ara dizisinde Dicle rolüne hayat veren başrol oyuncusu Ahsen Eroğlu coronaya yakalandı.

Gün değişikliği yapılarak pazar akşamları yayınlanan Star Tv dizisi Menajerimi Ara’da şimdi de corona virüs ayarlaması yapıldı. Dizide Dicle karakteriyle başarılı performans gösteren Ahsen Eroğlu coronaya yakalandı. 12 bölüm yayınlanan dizi geçen hafta yine corona nedeniyle 13. Bölümü yayınlanmamıştı. İzleyici Menajerimi aradaki zorunlu değişikliği merak ediyor. Dicle karakterinin yerine kim dahil oldu? Dicle rolüne hayat veren Ahsen Eroğlu geri dönecek mi? Şimdi detaylar

Menajerimi Ara'da Coronavirus ayarı Başrol oyuncusu ayrıldı!

Ekranlarda ışıltılı dünyalarıyla imrenilen Menajerler ve oyuncuların gerçek hayatta yaşadığı zorlukları anlatan Menajerimi Ara, 12 bölümdür ekrana geliyor. Salı günleri yayınlanan dizi gün değişikliğine giderek Pazar gününe alındı. Geçen hafta 13. Bölümü yayınlanması gerekiyordu ancak başrol oyuncularından Ayşenil Şamlıoğlu’nun corona testi pozitif çıkınca set karantinaya alındı. 15 Kasım Pazar akşamı tekrar bölümüyle ekrana gelen dizide bir gelişme daha oldu. Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizide Dicle rolüne hayat veren başrol oyuncusu Ahsen Eroğlu coronaya yakalandı. Bünyesi zayıf olan Eroğlu'na doktorları seti bir süreliğine yasakladı. Hal böyle gün daha önce gün değişikliğine giden Menajerimi Ara’da senaryo değişikliği yapıldı.

Senaryo değişikliğine gidildi

Küresel salgın corona virüs dizi sektörünü vurmaya devam ediyor. Menajerimi Ara dizisinde Dicle rolüne hayat veren başrol oyuncusu Ahsen Eroğlu Coronavirus'e yakalandı. Doktorlarının bir süre oynamasına izin vermediği Ahsen Eroğlu diziden ayrılmak zorunda kaldı. Senaryo değiştirildi. Buna göre Dicle, menajeri Feris (Canan Ergüder) ile anlaşamayacak ve EGO Ajanstan kovulacak. Zaten gururlu biri olan Dicle ajansı terk ederek memleketine dönecek. Asistansız kalan Feris hemen yeni bir asistan arayışına girecek.

Dicle yerine Sevinç!

Senaryo gereği Dicle'yi kovan Feris, iş talebinde bulunan Sevinç isimli genç kızı asistan olarak işe alacak. Dicle’nin yerine Menajerimi Ara dizisine dahil olan Sevinç karakterini genç oyuncu Ayşe Köksal canlandıracak. Ayşe Köksal daha önce Robot Pinokyo isimli çocuk tiyatrosunda başladığı oyunculuk kariyerinde ilk defa bir televizyon dizisinde yer alacak.

Ahsen Eroğlu geri dönecek mi?

Menajerimi Ara’da başrol oynayan ve hastalanınca diziden ayrılan Ahsen Eroğlu karantinaya girecek. Bünyesi zayıf olan Eroğlu’na doktorları bir süre seti yasakladı. Tedavi altına alınan Ahsen Eroğlu’nun doktorlarının izin vermesi halinde sete geri döneceği konuşuluyor. Gelişmeleri canlitv olarak takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz. Menajerimi Ara 13. son bölümü 22 Kasım Pazar günü saat 20.00’de Star Tv’de. Keyifli seyirler.

19-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar