18 Kasım 2020 Çarşamba Reyting Sonuçları

18 Kasım 2020 Çarşamba Reyting Sonuçları
18 Kasım Çarşamba gününe ait reyting sonuçları belli oldu. Total, AB ve ABC reyting kategorilerinde dün en çok izlenen dizi hangisi oldu?

18 Kasım 2020 Çarşamba reyting sonuçları Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından ölçümlendi ve açıklandı. Koronavirüs nedeniyle vaktinin büyük bir kısmını evde televizyon karşısına geçiren milyonlarca kişi dün yayınlanan dizi ve programları izledi. Reytingler yapımların sürekliliğinde büyük rol üstlendiği için vatandaş tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki dünün reytingleri açıklandı mı? Dün en çok izlenen dizi/program hangisi oldu? İşte düne ait detaylı ekran karnesi!

Dün AKŞAM TV'DE HANGİ DİZİ/PROGRAM YAYINLANDI?

Koronavirüs nedeniyle televizyon yapımları hiç olmadığı kadar ilgi görüyor. Vaktinin büyük bir kısmını salgından korunmak için evde geçiren kişiler Çarşamba dizilerini araştırıyor. İşte dün ekrana gelen dizi ve programlar.

Dün en büyük değişiklik Fox TV'de yapıldı. Çarşamba günü ekrana gelen 'Sen Çal Kapımı' dizisinin yayın günü 'Zümrüdüanka' dizisi ile değiştirildi. Fox TV'de 'Zümrüdüanka' dizisinin tekrar bölümü yayınlandı.

Geçen hafta reytinglere damgasını vuran Kanal D dizisi 'Sadakatsiz' yeni bölümüyle ekrandaydı.

TRT 1 izleyenler saat 20:00'da 40. yeni bölümüyle ekrana gelen 'Benim Adım Melek' dizisini izledi.

Tv8'de Demet Özdemir ve İbrahimçelikkol'un başrollerini paylaştığı 'Doğduğun Ev Kaderindir' 20. bölümüyle ekrana geldi.

Atv dizisinde ise Çarşamba gününün sembolü haline gelen 'Kuruluş Osman' 34. bölümüyle yayınlandı.

18 KASIM 2020 ÇARŞAMBA REYTİNG SONUÇLARI

TİAK tarafından ölçümlenen reytingler açıklandı.

Dün Total'de 'Kuruluş Osman' günü birinci sırada tamamlarken, Kanal D'nin 'Sadakatsiz' dizisi ikinci sırada yer aldı. TRT 1'de naklen yayınlanan 'Macaristan Türkiye UEFA Uluslar Ligi Karşılaşması' üçüncü sırada yer alırken günün diğer dizisi tv8'de yayınlanan 'Doğduğun Ev Kaderindir' sekizinci oldu.

AB kategorisinde ise günü birinci sırada tamamlayan dizi/program 'Sadakatsiz' oldu. 'Macaristan - Türkiye' karşılaşması günü ikinci sırada tamamlarken, 'Kuruluş Osman' üçüncü sırada yer aldı.

GEÇEN HAFTA ÇARŞAMBA REYTİNGLERİ

TRT 1 ekranında dün 'Benim Adım Melek' dizisi 39. yeni bölümüyle yayınlandı. Dizi tüm reyting kategorilerinde ilk 10'da yer alamadı.

Show TV'de 'Güldür Güldür Show' 241. yeni bölümüyle yayınlandı. Program AB'de onuncu sırada yer alırken, total ve abc kategorilerinde ilk 10'a giremedi.

Tv8'de 'Doğduğun Ev Kaderindir' yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizi Total'de on, AB'de sekiz, ABC'de ise yedinci sırada yer aldı.

Kanal D'de reytingleri kasıp kavuran 'Sadakatsiz' 6. yeni bölümüyle yayınlandı. Asya'nın Derin'in ailesine gerçekleri açıkladığı sahne tüm gece boyunca sosyal medyada konuşuldu. Büyük ses getiren bölümün ardından dizi tüm kategorilerde birinci sırada yer aldı.

Atv'de 'Kuruluş Osman' 33. yeni bölümüyle ekrana gelen yapım oldu. Her Çarşamba izleyicinin ilgiyle izlediği dizi tüm reyting kategorilerinde günü ikinci sırada tamamladı.

Fox TV'de ise 'Sen Çal Kapımı' yeni bölümüyle yayınlandı. Total ve AB'de ilk 10'da yer almayı başaramayan dizi ABC'de günü 10. sırada tamamladı.

NOT: TİAK tarafından alınan karar nedeniyle 18 Kasım Reyting Sonuçlarının ilk 100 sıralamasını ve ayrıntılarını yayınlayamıyoruz.

19-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler