Meraklı Adamın On Günü filmine yeni oyuncular

Meraklı Adamın On Günü filmine yeni oyuncular
İnternet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak olan ve seri şekilde çekilen Meraklı Adamın On Günü adlı filmin kadrosuna yeni isimler katıldı.

Sinema severlerin yeni izleme alanı olan ve sinema salonları yerine internet üzerinden evinde ya da herhangi bir yerde izlediği filmlere yenileri ekleniyor. Dünyanın en çok aboneye sahip internet yayın platformlarından olan ve aynı zamanda Türkiye’de de büyük bir abone kitlesi bulunan Netflix için hazırlanan Meraklı adamın on günü adlı film serisinin son filminin kadrosuna yeni isimler eklenmeye devam ediyor. Nejat İşler’in başrolünde yer aldığı filmin çekimleri geçtiğimiz ayın ortalarında başlamıştı. Serinin daha önce hazırlanan ve yine Netflix’te yayınlanan filmler seyirciden büyük beğeni almış ve oldukça yoğun bir izlenme süresini elde etmişti. Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı üçleme eserinden uyarlanan film Ay Yapım tarafından hazırlanıyor. Uluç Bayraktar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin kadrosuna son olarak iki isim daha katıldı.

İki oyuncun daha katıldı

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve ünlü yazar Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı üçlemesinden internet yayın platformu Netflix için uyarlanan Meraklı Adamın On Günü adlı filmin oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Haziran ayının ortalarında sete çıkarak çekimlere başlayan filmin başrolünde özel dedektif Sadık olarak ünlü oyuncu Nejat İşler yer alıyor. Uluç Bayraktar’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı filmin kadrosuna geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Ayten Uncuoğlu da dahil olmuştu. Filmin kadrosuna son olarak ünlü isim Ece İrtem ile Gurur Çiçekoğlu da dahil oldu. Filmde Ece İrtem’in Kordela, Gurur Çiçekoğlu’nun ise Burak karakterine hayat vereceği öğrenildi. Film esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan bir tiktok fenomeninin aranması üzerine kurulu hikayeyi seyirciyle buluşturacak.

Ece İrtem Kimdir?

Televizyon ekranlarında yayınlanan diziler ve sinema filmlerinde canlandırdığı karakterlerle adından söz ettiren ünlü oyuncu Ece İrtem 14 Haziran 1991 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversitede oyunculuk üzerine eğitim almış ve ardından tiyatro ve dizi setlerinde yer almaya başlamıştır. Ece İrtem’in bugüne kadar yer aldığı yapımlar arasında, Mahkum, Zengo, Bay Yanlış, Yeni Gelin, Payitaht Abdülhamid, Kertenkele Yeniden Doğuş, Paramparça, Şeref Meselesi, O Hayat Benim ve Kaçak Gelinler yer almaktadır.

02-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar