Meryem Uzerli Dubai’de depremzedeler için yardım toplayacak

Meryem Uzerli Dubai’de depremzedeler için yardım toplayacak
Ünlü oyuncu Meryem Uzerli depremzedeler için daha önce yaptığı yardıma ek olarak yeni bir yardım kampanyası başlatarak yardım toplamaya başladı.

Bundan 8 gün önce 6 Şubat Pazartesi gecesi Kahramanmaraş merkezli olmak üzere çevre on ilde etkili olan ve büyük yıkıma ve can kaybına sebep olan büyük deprem sonrası Türkiye adeta tek yürek tek bilek oldu. Deprem bölgesinde yaşayan ve evleri yıkılan açıkta kalan insanlar için özel ve devlet tarafından başlatılan yardım kampanyaları çığ gibi büyüdü ve milyarlarca liralık yardım toplandı. Başta AFAD, AHBAP olmak üzere pek çok kuruluş yapılan yardımların adresi olurken pek çok ünlü isim toplanacak yardımlar için öncülük etti ve etmeye de devam ediyor. Değişik şekillerde yapılan bu yardımlara ünlü oyunculardan biri olan ve Türk seyircisinin sevdiği isimlerden biri olan Meryem Uzerli de katıldı. Ünlü isim depremden etkilenenler için yeni bir kampanya için elini taşın altına soktu ve çalışmalara başladı.

Meryem Uzerli Yardım Çalışması Başlattı

Türk seyircisinin sevdiği oyunculardan biri olan ünlü isim Meryem Uzerli yaşanan deprem dolayısıyla kenara çekilmek yerine elini taşın altına sokan ünlüler arasına katıldı. Daha önce AHBAP aracılığı ile deprem bölgesindekilere yardımda bulunan Meryem Uzerli bu yardımla yetinmeyerek başka bir çalışma daha başlattı. Ünlü isim “herkes lütfen elinizden geldiğince destek verin. Böyle günlerde ve her zaman en önemlisi insan olarak birbirimize destek olmamız” ifadelerini kullandı. Ünlü isim depremden etkilenen ve zarar görenler için yeni bir kampanya başlatmaya ve karar verdi ve bunun için Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki arkadaşlarıyla irtibata geçerek Dubai’ye gitti.

Hollywood Yıldızlarıyla Yardım Toplayacak

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük depremde zarar görenler için yapılan yardım kampanyalarına bir yenisini eklemeye karar vererek zor durumda kalan insanlar için elinden geleni yapıyor. Meryem uzerli daha önce yaptığı yardımın yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri’nde yardım toplamak için çalışmalara başladı. Ünlü oyuncu Dubai’de katıldığı TIME 100 Awards Töreni’nde Hollywood yıldızlarıyla birlikte depremden zarar görenler için yardım kampanyası başlatmaya karar vererek bu isimlerden bağış toplayacak. Ünlü ismin böyle bir organizasyonda yardım toplayacak olması magazin basını ve sosyal medyada geniş yankı buldu ve oyuncunun bu çabası takdir topladı.

14-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar