Mesut Özil ve Eşi Amine Survior Aycan’a Ne Mesaj Gönderdi?

Mesut Özil ve Eşi Amine Survior Aycan’a Ne Mesaj Gönderdi?
Survivor 2020’nin başarılı yarışmacılarından Türk Kadın Milli Futbol takımı Oyuncusu Aycan Yanaç’a meslektaşı Mesut Öözil’den özel selam var. İşte detaylar!

Survivor 2020 belki de şu ana kadar Türkiye’de yapılan Survivorlar içinde en çok konuşulacak olanların başında gelecektir. Kavgalar, küfürler, diskalifiyeler ve tabi ki yarışmacıların özel durumlarıyla gündemden düşmeyen Survivor 2020’de gün geçmiyor ki yeni bir gelişme yaşanmasın. Henüz Nisa’nın ağlamalarının haberleri tam yapılamamışken şimdi de Survivor villasının hangi ünlüye ait olduğu konuşulmaya başlandı. Ama son gelen haber bunların hepsini bir anda eski haber statüsüne soktu ve ilk sırayı aldı. Survivor 2020 yarışmacılarından Aycan Yanaç’a dünyaca ünlü Türk futbolcu Mesut özil ve eşinin özel mesaj yollaması bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Mesut Özil ve eşi Amine’nin takip ettiği yarışmacılardan olan Aycan’a gönderilen mesajı yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı açıkladı. İşte detaylar!

Mesut Özil ve Eşi Amine’den Aycan’a Özel Mesaj!

Dominik’te çekimleri gerçekleştirilen ve yavaş yavaş finale yaklaşılan Survivor 2020’de yarışan yarışmacılardan Aycan Yanaç’a Arsenal’da top koşturan ve aynı zamanda bir zamanlar Almanya Milli Futbol Takımı’nda da oynayan Mesut Özil ve eşinden mesaj gitti. Yapımcı Acun Ilıcalı Mesut Özil ve eşinin yarışmacılardan Aycan’ı takip ettiklerini belirterek Aycan’a “sana Mesut Özil ve eşi Amine’den selam var. 2 gün önce konuştuk seyrediyorlarmış. Sana çok selam söylememi istediler” diyerek çiftin mesajını yarışmacı Aycan Yanaç’a iletti. Bilindiği gibi Aycan Yanaç A Milli kadın Futbol Takımında oynuyordu. Yarışmaya katıldıktan sonra takımın ökadrosundan çıkarılmıştı.

Acun Ilıcalı Mesut Özil Yakınlığı!

Survivor yapımcısı ve sunucusu aynı zamanda Tv 8’in sahibi acun Ilıcalı ile Mesut Özil’in yakın arkadaş oldukları bilinen bir gerçek. Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı bir röportajında Mesut Özil’in Fenerbahçe’ye transferi ile ilgili olarak “Mesut’la yakınız, yani baya baya yakınız. Konuşuyoruz” diyerek cevap vermişti. Mesut Özil’in de Survivor hayranlığı biliniyor. Yarışmayı fırsat buldukça takip eden başarılı futbolcu zaman zaman yarışmaya dair yorumlarda da bulunuyor. A Milli Kadın Futbol Takımının kadrosundan çıkarılan Aycan’a gönderilen bu selamda yarışmacıya destek olarak algılandı. Survivor 2020’de oldukça başarılı bir performans ortaya koyan Aycan Yanaç’ın Mesut Özil ve eşi Amine’nin selamı karşısında mutlu oldu da ayrıca gözlendi.

30-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar