Refika Birgül ile Test Mutfağı Show Tv’de!

Refika Birgül ile Test Mutfağı Show Tv’de!
Show Tv seyircilerine yeni bir program seyrettirmeye başladı. Refika Birgül’ün hazırladığı Refika Birgül ile Test Mutfağı seyirciye yeni bir yemek programı sunuyor.

Son olarak Fox Tv’de program yapan ekranların başarılı yemek programı sunucularından ve şeflerinden Refika Birgül bu sefer Show Tv ile anlaştı ve hafta içi her gün Show Tv’de Refika Birgül İle Test Mutfağı programı ile seyirciyle buluşacak. Hafta içi her gün saat 14.45’te ekranlara gelecek program Pazartesi günü ilk bölümüyle ekrana gelirken seyirciye özellikle içinde bulunduğumuz Ramazan ayında iftar sofraları için lezzetli tarifler vererek iftar sofralarını daha da lezzetlendirecek. Ayrıca bu ayda iftar için ne yemek yapsam diye kara kara düşünen seyircilerinde bu derdine çare olacak.  Usta sunucu ve şef Refika Birgül’ün tüm hünerini sergileyeceği program Show Tv’nin gün içinde de yeniden iddialı olacağı anlamına geliyor.

Show Tv’den Gün İçindeki Yeni Gücü Refika İle Test Mutfağı!

Ekranların sevilen yemek programı sunucularından ve şeflerinden Refika Birgül yeni kanalıyla anlaştı. Daha önce son kez Fox Tv’de ekrana gelen Refika Birgül Pazartesinden itibaren Show Tv’de seyirciyle buluşuyor. Refika Birgül ile Test Mutfağı adındaki yemek programı ayrıca Ramazan ayının gelmesiyle de ayrı bir önem taşıyor. Seyircilerin iftar için ne yemek yapacağını zaman zaman yemek programlarına bakarak belirlediğini bilen kanal böylece usta şefle seyirciyi ekranına çekmeyi planlıyor. Hafta içi her gün saat 14.45’te ekrana gelecek program gün içinde peş peşe biten programlar sonunda reytingi düşüşe geçen kanalı yeniden yükselişe geçirecek gibi duruyor.

Refika Birgül Kimdir?

19 Mayıs 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Refika Birgül ilk orta ve lise eğitiminin ardından Koç Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun olmuştur. Birgül üniversite yıllarında ayrıca ünlü yönetmen Yavuz Turgul’un ajansında çalışmış ve reklamcı olma için okuldan ayrılmıştır. Daha sonra reklamcı olma isteğinden de vazgeçen Birgül pek çok iş kolunda üst düzey yöneticilik yapmıştır. Son olarak yemek programlarına ilgi duymaya başlayan Birgül bu amaçla kendisine bir atölye kurdu ve burada değişik yemekler yapmaya başladı. Ayrıca Arçelik’le Mucize Lezzetler adında bir program hazırladı. Hazırladığı yemek programıyla pek çok ödül alan Refika Birgül ayrıca yemek ve mutfak içerikli kitaplar da yazmış ve yayınlamıştır.

29-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar