Mucize Doktor 37. Bölüm İzle!

Mucize Doktor 37. Bölüm İzle!
Mucize Doktor 37. Bölüm İzle; 12 Kasım Perşembe akşamı 37. Bölümüyle ekrana gelen Mucize Doktor dizisinin 37. Bölümünü canlı tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Mucize Doktor 37. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türasan, Murat Aygen ve Raha Özcan’ın yer aldığı Mucize Doktor bu akşam 37. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. İkinci sezonunda olan ve Perşembe akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri olan Mucize Doktor son bölümlerde oldukça gerilimli sahnelerle seyirci karşısına çıktı. Özellikle Ali Vefa’nın yaşadıkları ve hastanede olanlar seyirciyi ekrana kilitlerken bu akşam yayınlanacak bölümde de yine heyecan fırtınası esiyor. Ali’nin mahkemece cezalandırılıp cezalandırmayacağı merakla bekleniyor. Mucize Doktor 37. Yeni bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor.

Mucize Doktor son bölüm full izle

Mucize Doktor Son Bölümde Neler Yaşandı?

Atv’nin heyecanlı ve gerilimli dizisi Mucize Doktor bu sezona hızlı başlayan yapımlardan. Perşembe akşamlarının en çok seyredilen yapımı dizi son bölümlerde oldukça gerilimli sahnelerle seyirci karşısına çıktı. Özellikle Doktor Ali Vefa’nın mahkeme tarafından cezalandırılıp cezalandırılmayacağı konusu dizide heyecanı üst seviyelere çıkardı. Dizinin yayınlanan son bölümüne de bu sahne damgasını vurdu. Ali hapis mi yatacak yoksa kurtulacak mı? İşte bu sorunun cevabı bu akşam ekrana gelecek 37. Bölümde cevap buluyor!

Mucize Doktor 37. Bölümde Neler Yaşanacak?

Heyecanla takip edilen yapımlardan biri olan Mucize Doktor son bölümde seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarmıştı. Doktor Ali vefa’nın hapis istemiyle yargılandığı dava tüm hastane personelinin en çok merak ettiği konu olurken Doktor Nazlı sevdiği Ali vefa’nın kurtulması için elinden geleni yapmaktadır. Bu sırada bulduğu bir delil mahkemenin tüm seyrini değiştirir. Ali temize çıkmıştır, mutludur ancak Nazlı’nın sonradan ortaya çıkan alkol bağımlısı babasıyla başı derttedir. Ali Nazlı’ya babasıyla ilgili gerçeği söyleyebilecek midir yoksa bu gerçeği sevdiği kadından saklayacak mıdır? Dizinin bu bölümünde hastaneye gelen bir aile çocukları için üzülürken aslında gerçek sonradan ortaya çıkacaktır. Bu aile çocuğun gerçek ailesi değildir. Öbür taraftan Doktor Adil’in tekrar ameliyat edilmesi için kızı Ferda Doktor Ali’nin yardımına ihtiyaç duyar. Mucize Doktor heyecanlı ve hızlı bir bölümle bu akşam saat 20.00’da Atv’de ekranlara geliyor.

12-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar