Mucize Doktor Ali Vefa'nın ağabeyi bakın hangi ünlü çıktı!

Mucize Doktor Ali Vefa'nın ağabeyi bakın hangi ünlü çıktı!
Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Ali Vefa karakteriyle çok sevilen Taner Ölmez'in abisi de ünlü isimlerden biri. Mucize Doktor Ali Vefa'nın ağabeyi bakın hangi ünlü çıktı!

Fox Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor'un başrol oyuncusu Taner Ölmez canlandırdığı Ali Vefa karakteriyle çok sevilen ve gündemden düşmeyen isimlerden biri oldu. Taner Ölmez son olarak Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Dudullu Postası dizisinde yer alıyor. Sevilen oyunculuğu ve başarılı işleriyle son günlerin en tanınan isimlerinden biri olan Taner Ölmez'in abisi de ünlü bir isim. Ölmez'in abisi Taylan Özgür Ölmez yüreğe dokunan şarkıların mimarı. Ünlü müzisyen Taylan Özgür Ölmez, sevilen birçok türküye kendi yorumunu katan sevilen seslerden biri.

Ölmez kardeşler başarılı işlere imza atıyor!

Ekranların sevilen dizi oyuncularından biri olan Taner Ölmez Star Tv'de yayınlanan Medcezir dizisinde de yer alıyordu. Dizide söylediği türkülerle dikkat çeken Taner Ölmez'in ses özellikleri aileden gelen bir durummuş. Taner Ölmez'in kendinden 7 yaş büyük abisi Taylan Özgür Ölmez ünlü bir müzisyen olarak çalışmalarına devam ediyor. Çok sayıda programa katılan ve müzik paylaşım platformlarında çok dinlenen isimlerden biri olan Taylan Özgür Ölmez, 1979 Tunceli'nin Ovacık ilçesinde doğdu. Ortaöğretim ve lise eğitimini İstanbul'da alan Ölmez, bağlama çalmayı öğrendi ve 'Grup Özgür Deniz' adında bir müzik grubu kurdu. Pera Güzel Sanatlar Akademisi'nde eğitim alan Ölmez, ilk albümü olan Nihayet'i 2007 yılında, ikinci solo albümü 'Dem'i ise 2014 yılında çıkardı. Sanatçı kardeşler olan Taner Ölmez ve Taylan Özgür Ölmez, kendi alanlarında başarılı işlere imza atıyor.

Taner Ölmez kimdir?

Mucize Doktor dizisi ile çok sevilen ve büyük ölçüde tanınan Taner Ölmez aslında şimdiye kadar birçok projede yer almıştı. Son dönemlerde Dudullu Postası ve Medcezir dizilerindeki performansıyla gündemde olan Ölmez, 9 Ağustos 1986'da İstanbul'da doğdu. Lise yıllarında tiyatro ile ilgilenen Ölmez, önce Bakırköy Belediye Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde alan Ölmez, çok sayıda reklam, dizi, sinema projesinde yer aldı. Ölmez Mucize Doktor'daki Ali Vefa karakteri ile hem kariyerinde hem de izleyiciler üzerinde büyük bir etki bıraktı. Ölmez Dudullu Postası dizisinde oyunculuk hayatına devam ediyor.

18-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar