Mucize Doktor Ferman'ın büyük sırrı ne? Herşey ortaya çıkıyor..

Mucize Doktor Ferman'ın büyük sırrı ne? Herşey ortaya çıkıyor..
Fox TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Mucize Doktor'da Ferman'ın büyük sırrı ortaya çıkıyor. İşte doktor Ferman'ın o büyük sırrı..

Fox Tv ekranlarının yeni sezon dizisi Mucize Doktor, yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Her yeni bölümde reytingleri alt üst eden dizinin başrol oyuncularından doktor Ferman'ın sakladığı o büyük sır ortaya çıkıyor. İşte doktor Ferman'ın sakladığı o sırra herkes çok şaşıracak..

2019 - 2020 sezonuna damga vuran Mucize Doktor daha yeni bir dizi olmasına rağmen en fenomen diziler arasında ilk sırada yerini aldı. Yeni bölümler de yaşanan olaylar ilerisi için izleyicide büyük merak uyandırdı. Otizimli bir doktorun hayatını konu alan dizinin başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Dizinin daha ilk bölümünden itibaren Taner Ölmez'in canlandırdığı otizimli Doktor Ali Vefa'ya karşı davranışları ile doktor Ferman izleyici tarafından tepki topladı. Ali Vefa'ya karşı tavırlarının altına bir neden arayan izleyicinin doktor Ferman'ın yaptığı gizli ve hüzünlü görüşmeler dikkatlerden kaçmadı. Doktor Ferman kiminle konuşuyordu? Doktor Ferman'ın Ali Vefa'ya tepkili davranmasının sebebinin yaptığı bu telefon görüşmeler ile alakası varmıydı? Mucize Doktor dizisini yakından takip eden izleyiciler bu sorunun yanıtı merak ediyorlardı. Ve öyle bir bölüm geliyor ki doktor Ferman'ın o büyük sırrı ortaya çıkıyor.

İşte doktor Ferman'ın o büyük sırrı..

Mucize Doktor dizisindeki Doktor Ferman'ın herkesten sır gibi gizlediği ve kimseye anlatamadığı sırrı Kore Amerikan versiyonu olan Good Doctor 'da bulunabilir mi? İşte gelecek bölümlerde karşımıza çıkacak o büyük sırrın cevabı. Kore Amerikan Good Doctor dizisinin uyarlaması olan Mucize Doktor dizisinde doktor Ferman'ın bir otizimli kardeşi olduğu ortaya çıkıyor. Uzun ve hüzünlü görüşmelerinin otizimli kardeşi ile olduğu düşünülüyor. Hatta gelen iddialar arasında Ferman'ın gelecek bölümlerde diziye otizmli kız kardeşi Ayça'nın dahil olacağı konuşuluyor. Ve bu otizimli kız kardeş Ayça rolünü de Kırgın Çiçekler dizisinden tanıdığımız Gökçe Akyıldız'ın canlandırılacağı belirtildi. Ayça, Ferman'ın onu yanlız başına okula göndermesi ve o esnada geçirdiği kaza dolayısıyla o duruma düşüyor. Ferman' ın dizide telefonla gizli saklı görüşmesinde beni sordu mu sorusunu kızkardeşi için sorduğu düşünülüyor. Bakalım Ferman'ın otizimli kardeşi Ayça diziye ne zaman dahil olacak? 

06-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar