Mucize Doktor İzlenme Rekorları Kırdı

Mucize Doktor İzlenme Rekorları Kırdı
Fox TV'nin başarılı yapımlarından biri olan Mucize Doktor şimdi de Yurtdışında izlenme rekorları kırmaya ve izleyenlerin beğenisini toplamaya devam ediyor.

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor yurt dışında izlenme rekorları kırıyor. Good Doctor dizisinden uyarlanarak ekrana gelen otizmli bir doktorun hikâyesini anlatan Mucize Doktor dizisi mayıs ayında ekranlara veda etti. Fox TV’de izleyenleri ile buluşan Mucize Doktor  dizisi büyük bir hayran kitlesine sahip olmayı başarmıştı. Dizi hayranları final bölümü ile büyük üzüntü yasamıştı. Taner Ölmez ve Sinem Ünsal'in başrolde yer aldığı Mucize Doktor yurt dışında yayınlanmaya başladı. Dizi yurt dışında izlenme rekoru kırıyor.

Fox TV de izleyenleri ile buluşan dizi MF Yapım tarafından çekimi yapılan Mucize Doktor, Güney Kore yapımı Good Doctor isimli diziden uyarlanarak seyirci karşısına çıkarılmıştı. Mucize Doktor dizisinin başrolünde yer alan Taner Ölmez, mesleğini yapma çabasını sarf eden otizmli bir doktora hayat verdi. Ünlü oyuncu Taner Ölmez’in başarılı performansı sayesinde çok sevildi.

Good Doctor isimli diziden uyarlanan senaryosu Pınar Bulut ve Onur Koralp tarafından kaleme alınan Mucize Doktor büyük bir ilgi ile izlenen diziler arasındaydı. Güçlü oyuncu kadrosu ile ikinci sezonda  64 bölümü ile final yaparak ekranlara veda etti. Final kararı herkesi üzmüştü. Dizinin Final kararını verme sebebi ise başrol oyuncusu Taner Ölmez’in çok yorulduğu ve diziye son vermek istemesi olduğu açıklanan bilgiler arasındaydı.

Başrolde rol alan Taner Ölmez’inn haricinde diğer oyuncular da ekranlara veda ettiler. Dizi ekibinde yer alan Onur Tuna, Hazal Türesan, Sinem Ünsal, Hayal Köseoğlu, Reha Özcan gibi isimlerin rol aldığı Mucize Doktor ikinci sezondan 64. Bölümü ile mayıs ayında veda ettiler. Dizinin Türkiye'de bitmesi üzüntü yaşatırken yurt dışındaki başarısı da takdir edilesi kalitede. Fox Tv’nin sevilen dizisi Mucize Doktorun başarısı yapım ekibini ve kanalı sevindiren haber oldu.

Fox TV nin sevilen dizilerinden olan Mucize Doktor, ABD’de yayınlandıktan sonra Latin Amerika’da da yayın yapmaya başlamıştı. Dijital platform HBO Max’te yayınlanmaya başladığından beri kısa sürede kanalın en çok izlenen yapımı haline gelmeyi başardı. Latin Amerika"da büyük ilgi ve merak ile izlenen Mucize Doktor reyting rekorları kırıyor. 

22-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar