Yalancı Dizisinin İzleme Oranını Arttırmak İçin Yeni Karar Alındı

Yalancı Dizisinin İzleme Oranını Arttırmak İçin Yeni Karar Alındı
Show TV'nin yeni sezonda izleyenleri için ekranlar da yerini alan yeni dizisi Yalancı'nın reytinglerin düşük gelmesi ile kanal yeni bir karar aldı.

Show TV ekranlarında seyirci karşısına çıkan Yalancı dizisinin reytingleri ortalamanın altında kalıyor. Başroller de Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin rol aldığı Yeni sezonun en iddialı dizilerinden birisi olarak ekranlar da yerini alan  Yalancı reytinglerde sorun yaşıyor. Dizi hikâye olarak gerilimi yüksek bir yapım olarak ekranlara getirildi. Güçlü oyuncu kadrosu ve dizinin iddialı olarak seyirci karşısına çıkarılmasına rağmen reytingler de sorun yaşanıyor. Yalancı dizisi ilk 5 bolumu ile ortalamanın altında kaldı.

Show TV ekranlarında yeni başlayan dizi Yalancı ve Tv8 kanalında yayınlanan Kırmızı oda cuma akşamları yayına aynı anda giriyorlar. AB grubunda ortalama reytingler ile Cuma akşamları ikincilik elde edebilen dizi, Gülseren Budayicioğlu eserinden uyarlanan Kırmızı Oda’dan sonra en çok izlenen dizi oldu. Fakat Yalancı dizisi için  tüm kişiler ve  ABC1 gruplarında izleyici ilgisi düşük geliyor olması soru işaretlerini oluşturuyor. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrolü paylaştığı Yalancı dizisinin gidişatının toparlayamadığı görülüyor. Show TV kanalı ise yeni bir karar aldı. Cuma akşamları izleyenlerin karşısına çıkan  Yalancı dizisi için ilk kararı devam etme ve daha fazla fragman ve tanıtım yaparak izleyici sayısını arttırmayı deneyecekler.

Show TV de cuma akşamları gerilimi çok yüksek olan Yalancı dizisinin Altıncı bölüm izleyenleri tarafından merakla bekleniyor. Yalancı dizisi AB kategorisinde dizi yerini korumayı başarır ise Show TV kanalı sorunlarına rağmen diziyi taşımasını beklemek daha doğru olacaktır. Dizinin 6. Bölümünde neler olacağı merak ile beklenirken reytinglere takılması kanalı zora sokan bir durum oldu.

Show TV’nin Süreç Film imzalı yeni dizisi Yalancı’nın yönetmen koltuğunda başarılı isim Hülya Gezer’in oturduğu ve senaryosunu Yazıhane ekibinin kaleme aldığı dizisinin başrollerinde çok güçlü iki isim yer alıyor. Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'ye dizi de eşlik eden diğer isimler ise Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak, İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Erman Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin kadroda yer alıyorlar. Süreç film imzalı, Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin rol aldığı “Yalancı” yeni bölümü ile  Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de sevenlerinin karşısında olacak.

22-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar