Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez evlilik tarihini açıkladı

Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez evlilik tarihini açıkladı
Mucize Doktor dizisindeki performansıyla son dönemde oldukça başarılı işlere imza atan Taner Ölmez evleniyor. Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez evlilik tarihini açıkladı!

Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa rolüyle çok sevilen ünlü oyuncu Taner Ölmez uzun süredir birlikte olduğu Ece Çeşmioğlu ile planladıkları evlilik tarihini açıkladı. Taner Ölmez yaptığı açıklamada Ece Çeşmioğlu ile nişanlı olduklarını ve Covid- 19 salgını sebebiyle düğün tarihlerini ertelemek zorunda kaldıklarını açıkladı. Ekranların sevilen iki ismi olan Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu ne zaman evleniyor? Taner Ölmez, gazeteci Fatih Portakal'ın Yotube kanalında yaptığı yayına katıldı ve evlilik tarihini açıkladı.

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu evleniyor!

Taner Ölmez son dönemde Mucize Doktor dizisindeki otizmli doktor Ali Vefa karakteriyle gönüllerde yer almayı başarmıştı. Uzun süredir birliktelik yaşadığı Ece Çeşmioğlu ise en son TRT1'de yayınlanan Tutunamayanlar dizisinde rol almıştı. Sevilen iki ünlü isim hayatlarını birleştirme kararı aldı. Fatih Portakal'ın sorularını cevaplayan Taner Ölmez, özel hayatıyla ilgili sorulara da yanıt verdi. Fatih Portakal'ın "Aşk hayatın nasıl?" sorusuna cevap veren Taner Ölmez ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.

Taner Ölmez ne zaman evleniyor?

Fatih Portakal'ın YouTube kanalında yaptığı yayına katılan Taner Ölmez, sorulan soruları samimiyetle cevapladı. Ece Çeşmioğlu ile aile arasında sade bir törenle nişanlandıklarını açıklayan Ölmez, düğün tarihi için pandemi durumuna göre hareket edeceklerini belirtti. Taner Ölmez, "Ben nişanlıyım, çok mutlu bir ilişkim var. Korona olmasaydı ben şimdiye evlenmiştim. Korona biterse bu yaza, bitmezse de çok az kişiyle nikah salonuna gidip kıyarız. Bunu da ilk defa senin kanalında açıklıyorum" ifadelerini kullandı.

Taner Ölmez'den sürpriz evlilik teklifi

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu uzun süredir mutlu bir ilişki sürdürüyor. Taner Ölmez, Ece Çeşmioğlu'na geçen Ocak ayında Belçika'nın Brugge şehrinde evlilik teklifi yapmıştı. Ece Çeşmioğlu katıldığı programda evlilik teklifine verdiği cevabı ve neden Brugge'da yapıldığını açıklamıştı. Güzel oyuncu Ece Çeşmioğlu Eser Yenenler Show'a katılmış ve burada şu ifadeleri kullanmıştı; "Evlilik teklifini Brugge'de etti. 'Yes' diye çığlık attım. Brugge çok merak ettiğim bir şehirdi, ilk defa gittim. Teklifin orada olması, hiç tahmin etmediğim bir anda gelmesi hayal gibi."

21-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar