Söylentilere Coşkun Sabah tepki gösterdi İspatlayana 1 milyon dolar vereceğim

Söylentilere Coşkun Sabah tepki gösterdi İspatlayana 1 milyon dolar vereceğim
. Hakkında çıkan olumsuz söylentilere Coşkun Sabah çok sert tepki gösterdi. Öyle ki söylentileri ispatlayana 1 milyon dolar vereceğini belirtti. ünlü şarkıcıyı kimler, niçin kızdı?

İzmirli değilim, dediği ileri sürülerek yoğun eleştirilere maruz kalan ünlü udi sanatçısı Coşkun Sabah sessizliğini bozdu. Hakkında çıkan olumsuz söylentilere Coşkun Sabah çok sert tepki gösterdi. Öyle ki söylentileri ispatlayana 1 milyon dolar vereceğini belirtti. Ünlü şarkıcıyı kızdıran söylentiler neydi ve Coşkun Sabah neden inanılmaz bir ödül vadetti? Şimdi detaylar

Söylentilere Coşkun Sabah tepki gösterdi İspatlayana 1 milyon dolar vereceğim

Son zamanlarda kızı Roza üzerinden saldırılan Coşkun Sabah söylediği iddia edilen söylentilere açıklık getirdi. Bir video çeken ünlü şarkıcı kızının fotoğrafları üzerine sarf ettiği iddia edilen sözleri kesinlikle söylemediğini ifade ederek kendini şöyle savundu. “Beni İzmir, Aydın ve Manisalılar ile kapıştırmak için uğraşmayın. 'Ben İzmirli değilim, Diyarbakırlıyım' diye de bir söylemim olmadı. Bunu ispat edenlere 1 milyon dolar tazminat ödemeyi taahhüt ediyorum"

Ben saftorik Coşkun izahını yaptım

Sosyal medya hesabından 10 dakikalık bir video çekerek hakkındaki asılsız haberlere tepki gösteren ünlü şarkıcı iftira atanlara karşı yasal hakkını kullanacağını açıkladı. Coşkun Sabah, sözlerine şu cümlelerle açıklık getirdi. "Sosyal medyada önünüze düşen her şey doğrudur diye bir şey yok. Bunların yüzde 80-90'ı yalan, yüzde 10'u doğrudur. 5 ay önce konuşulmuş bir olay için beni haksız çıkartacak yönde ithamlarda bulunulunca ben saftorik iyi niyetli Coşkun, bunun mantıksal izahını yaptım"

Coşkun Sabah Kimdir?

1952 Diyarbakır doğumlu şarkıcı Süryani asıllıdır. Meşhur uduyla kendine özgü şarkılar besteleyen Sabah, Tsm-Pop ve Fantezi müzik arasında, kendisinin “Coşkun Sabah tarzı” olarak adlandırdığı bir tarz ile müzik yaptı. 1990 yılında piyasaya çıkan Beni Unutma-Aşığım Sana adlı albümü tam 3 milyon adet satarak Türkiye’de tüm zamanların en çok satan çalışmasına imza attı. İşletmeciliğini yaptığı Sies isimli mekanda sahne alan ünlü şarkıcı Anılar bestesiyle meşhur oldu. Kışın İstanbul’da sahne alan şarkıcı yazları Bodrum’daki evinde albüm çalışması yapmaktadır. Müzik çalışmalarında ona kardeşleri Taşkın Sabah ve keman ve ud sanatçısı Bülent Sabah yardımcı olmaktadır.

Elektro Udu icat etti

1997 yılında tasarladığı elektro ud ile müzik piyasasında çığır açan Coşkun Sabah, icat ettiği elektro udunun patentini almadığı için çok pişman olmuş. Elektro ud ile sahnede kendine özgü şarkılar söyleyen Coşkun Sabah’a canlitv olarak başarılar diliyoruz.

21-12-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar