Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu evlendi

Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu evlendi
Başrolünde yer aldığı 'Mucize Doktor' dizisinde 'Ali Vefa' karakteriyle gönüllerde taht kuran Taner Ölmez, aradığı mutluluğu bulduğu oyuncu Ece Çeşmioğlu ile dünyaevine girdi.

Final yapan Mucize Doktor dizisinin başkarakteri Ali Vefa'ya hayat veren Taner Ölmez, aradığı mutluluğu bulduğu Ece Çeşmioğlu ile evlendi. Düğünden paylaşılan ilk fotoğraflar sosyal medyada gündem oldu. Sevincini hayranlarıyla paylaşan Taner Ölmez, nikâhla ilgili neler söyledi? Şimdi detaylar

Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu evlendi

Başrolünde yer aldığı 'Mucize Doktor' dizisinde 'Ali Vefa' karakteriyle gönüllerde taht kuran Taner Ölmez, aradığı mutluluğu bulduğu oyuncu Ece Çeşmioğlu ile dünyaevine girdi. Çiçeği burnunda evli çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kıydı. Kendisi gibi oyuncu olan Ece Çeşmioğlu'yla nikâh masasına oturan Taner Ölmez, sınırlı sayıdaki davetlinin katıldığı nikâhta basın mensupların sorularını şöyle cevapladı: "Çok mutluyuz. Pandemiden dolayı küçük bir kadro ile düğünümüzü yapıyoruz"

Çok önceden söylemişti

Taner Ölmez kendisi gibi oyuncu olan Ece Çeşmioğlu ile mutlu bir ilişkisi olduğunu ve ilk fırsatta evleneceğini çok önceden dile getirmişti. Ne zaman evleneceği sorulan Taner Ölmez aylar önce şu cevabı vermişti: “Ben nişanlıyım, çok mutlu bir ilişkim var. Korona olmasaydı ben şimdiye evlenmiştim. Korona biterse bu yaza, bitmezse de çok az kişiyle nikâh salonuna gidip kıyarız.”

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu çiftinin nikâhını kıyan Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, evlilik cüzdanını Ece Çeşmioğlu'na verdi. Mutluluğu yüzünden okunan genç kız, davetlileri evlilik cüzdanını sallayarak selamladı. Taner Ölmez geçtiğimiz haftalarda final yapan Mucize Doktor dizisi ve başkarakter Ali Vefa ile bu sezon iyi bir çıkış yakaladı. Canlitv olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Taner Ölmez Kimdir?

1986 doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü bitirdi. Kapalı Çarşı dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Taner Ölmez, Müslüm filmiyle şöhreti yakaladı. Taner Ölmez, son olarak Mucize Doktor dizisinde başrol oynuyordu.

Rol aldığı bazı yapımlar:

2019 – Mucize Doktor (TV Dizisi)

2018 – Müslüm  (Sinema Filmi)

2015 – Muhteşem Yüzyıl: Kösem  (TV Dizisi)

2013 – Tatar Ramazan  (TV Dizisi)

2013-2014 – Medcezir  (TV Dizisi)

2012 – Uzun Hikaye (Sinema Filmi)

2011 – İstanbul’un Altınları (TV Dizisi)

2009 – Kapalı Çarşı (TV Dizisi)

 

28-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar